Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Čo sa to s ňou stalo?! Pohľad na zmenenú Kim Kardashian ľudí zaskočil!
Zdielať na

Čo sa to s ňou stalo?! Pohľad na zmenenú Kim Kardashian ľudí zaskočil!

Archívna reportáž

Od rozvodu Kim Kardashian (41) s raperom Kanye Westom (46) začala extravagantná kráska meniť svoj imidž. Mnohí jej fanúšikovia za tým vidia jej nového priateľa, o trinásť rokov mladšieho komika Pete Davidsona (28). Kardashian však priznala, že na zábavu a priateľa nemá veľa času, keďže šéfuje niekoľkým firmám a je neustále pred kamerami. Ani nečudo, veď vďaka tomu sa stala miliardárkou a ak ňou chce zostať aj naďalej, musí sa snažiť. Aj preto musí byť ale stále v centre pozornosti.

​Fanúšikovia Kim milujú jej outfity a ona pre nich vymýšľa stále nové zaujímavé a výstredné kúsky. Kvôli tomu si musí udržiavať aj postavu a to aj za pomoci plastických chirurgov. Ešte počas manželstva s Westom bola sexsymbolom s obrovskými prsiami a najmä zadkom, teraz sa zdá, že si ich dala zmenšiť, ako si môžete pozrieť na TEJTO fotke. Ona sama tvrdí, že schudla sedem kíl, preto vyzerá, že sú menšie. Podľa jej fanúšikov a zahraničných médií je ale jasné, že hviezda reality šou si nechala vyoperovať implantáty z pŕs a čiastočne aj zo zadku. Kim sa tak snaží "držať krok" s aktuálnym trendom, ktorý uprednostňuje normálnejšiu postavu, nie až priam deformity, ktorými sa preslávila Kim.

Zmenu na jej postave si všetci hneď všimli, keď sa nedávno prechádzala na jednom podujatí po červenom koberci. Kim mala na sebe ikonický kúsok, v ktorom Marylin Monroe zaspievala k narodeninám prezidentovi Johnovi Kennedymu pieseň "Happy Birthday, Mr. President". Padli jej do oka, no nevošla sa do nich. "Vyskúšala som si šaty a neboli pre mňa. Povedala som im, aby mi dali tri týždne, že schudnem sedem kíl," priznala Kardashian pre Vogue. Schudnúť sa jej podarilo, ale nakoniec sa jej šaty aj tak celkom nezmestili cez zadok a vzadu ich preto držala šnúrka.

Kardashianky už oznámili koniec ich reality šou:

​Ďalší outfit, kde bolo vidieť úbytok z jej ženských symbolov, si obliekla počas svadby jej sestry Kourtney v talianskom Portofine. Obliekla si krásny tesne obopínajúci model čiernej farby známej značky, tesne priliehajúci na telo. V ďalšom outfite na prasknutie sa tam objavila počas prechádzky po móĺe smerom k člnu spolu s dcérkou North (8).

Kim vyzerá lepšie a lepšie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian (@kimkardashian)

Asi nikto by nečakal, že začne chodiť vo vyťahaných teplákoch, no o to viac potom budia pozornosť jej prednosti. A tak sa Kim nemôže hnevať, že niektorým sa chce rozvíjať debaty o jej tele. Napokon, asi práve preto všetky zákroky aj podstúpila.

Súvisiace články

Najčítanejšie