Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Prišla svedčiť Deppova expriateľka, topmodelka Kate Moss! Na TIETO slová všetci čakali!
Zdielať na

Prišla svedčiť Deppova expriateľka, topmodelka Kate Moss! Na TIETO slová všetci čakali!

Archívna reportáž

Súdny proces medzi Amber Heard a Johnnym Deppom sa konečne blíži ku koncu. A možno práve v stredu videla porota jeden z najdôležitejších tromfov v tomto spore. V stredu ráno sa objavila prostredníctvom živého videospojenia v súdnej sieni vo Fairfaxe v štáte Virgínia, 48-ročná britská modelka Kate Moss, aby sa vyjadrila k tvrdeniam Deppovej bývalej manželky, 36-ročnej Amber Heard, ktorá sa v predchádzajúcej výpovedi zmienila o Moss a jej páde zo schodov.

​Amber Heard si tvrdením poriadne zavarila, zrejme nečakala, že príde okamžitá reakcia. Bývalá snúbenica Johnnyho Deppa, s ktorým tvorila pár v 90. rokoch, totiž nezaváhala a rozhodla sa svedčiť. Kate Moss vypovedala, že  Depp ju "nikdy nestrčil zo žiadnych schodov". No k pádu skutočne došlo.

Modelka vypovedala, že k údajnému incidentu došlo počas ich dovolenky na Jamajke a že ju Johnny pri páde nestrčil. "Odchádzali sme z izby a Johnny vyšiel z izby skôr ako ja. Bola práve silná búrka. Ako som odchádzala z izby, skĺzla som zo schodov a poranila som si chrbát," povedala pod prísahou a dodala aj ďalší zásadný detail.

Pozrite si svedectvo Kate Moss:

"Kričala som, pretože som nevedela, čo sa mi stalo, a mala som bolesti. Pribehol mi na pomoc, odniesol ma do izby a zabezpečil mi lekársku pomoc. Nikdy do mňa nestrčil, nekopol ma ani ma nezhodil zo schodov," povedala celkom jasne Kate Moss a opísala tým pádom herca ako starostlivého partnera.

​Tím Amber Heard nemal na Kate Moss žiadne otázky. Heard začiatkom tohto mesiaca spomenula Mossovej meno počas výpovede, keď hovorila o údajnej hádke, ktorá sa odohrala na schodisku v marci 2015 medzi Deppom a Heardinou sestrou Whitney Henriquez. Herečka povedala, že Henriquez sa dostala "do ohnivej línie ... a snažila sa Johnnyho zastaviť", čo jej pripomenulo údajný incident medzi Moss a Deppom, ktorý sa týkal hádky na schodoch. Povedala, že vtedy zasiahla a Deppa udrela, aby bránila svoju mladšiu sestru. Svedectvo Kate Moss ale možno považovať za jedno z kľúčových, ktoré vyvracia ďalšie z Heardovej tvrdení.

Súvisiace články

Najčítanejšie