Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Poriadny podraz! Zasnúbeného speváka nachytali s inou ženou, okamžitý rozchod!
Zdielať na

Poriadny podraz! Zasnúbeného speváka nachytali s inou ženou, okamžitý rozchod!

Archívna reportáž

Donedávna boli snúbenci, modelka Maya Henry (21) a spevák niekdajšej populárnej skupiny One Direction Liam Payne (28), považovaní za šťastný pár. Je síce pravda, že nejaké nezhody u nich vznikli vlani v lete, keď sa rozišli, ba dokonca zrušili aj zasnúbenie, ale krátko nato sa k sebe zas vrátili. No teraz dostal ich vzťah zrejme smrteľnú ranu.

​Po tom, čo sa začali po Internete šíriť zábery Liama, ako sa objíma s americkou modelkou Alianou Mawla, jeho zronená snúbenica Maya napísala: "Mám veľmi rada všetkých fanúšikov, ale prosím, prestaňte mi posielať tieto fotografie môjho snúbenca obtočeného okolo inej ženy. Toto nie som ja a je dosť ťažké vedieť, že sa to stalo, aj bez toho, aby som to videla. Už toho bolo dosť."

Hovorca speváka pre People potvrdil, že Payne a jeho snúbenica sa už po druhýkrát rozišli. Malo sa tak ale stať vraj už pred vyše mesiacom. Samotná dvojica sa k tomu zatiaľ nevyjadrila. Liama a Mayu začali prvýkrát spájať v roku 2018 pri nakrúcaní videoklipu, vtedy mala len pätnásť rokov. Svoj románik ale potvrdili až v septembri 2019 a Payne požiadal krásku o ruku v auguste 2020. Obaja potom v júni minulého roka zásnuby zrušili, pričom Payne povedal, že "jednoducho nebol veľmi dobrý vo vzťahoch". Netrvalo však dlho a o dva mesiace neskôr ich bolo vidieť spolu v Saint Tropez a v októbri sa prechádzali po červenom koberci na podujatí v Londýne bok po boku ako pár.

Pozrite si klip k jednej z Liamových najúspešnejších piesní, duet s Ritou Ora:

V marci tohto roku boli spolu na obede v reštaurácii v Beverly Hills a Payne povedal, že sú pár. "Stále je mojou snúbenicou," tvrdil vtedy spevák. "Stále sme tu spolu a momentálne sme veľmi, veľmi šťastní. Pravdepodobne sme najšťastnejší, akí sme kedy boli," vyznával sa mladý záletník. "Myslím si, že v covide sme toho prežili veľa. Mám pocit, že sme z toho vyšli o niečo silnejší. Väčšina párov, ktoré sú manželmi už roky, s tým bojovala, však? Takže myslím, že sme stále veľmi šťastní, že sme tu dnes spolu," vyjadril sa na istej akcii, ktorú spoluoragnizoval. V tom istom týždni sa Payne a Henry zúčastnili aj na 30. výročnom večierku Nadácie Eltona Johna pre AIDS pri príležitosti odovzdávania cien Akadémie v západnom Hollywoode.

Spevák nemá na Instagrame žiadnu spoločnú fotku, Maya ich má viacero:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maya (@maya_henry)

O to väčšie prekvapenie vyvolal ich rozchod. Zdroj pre MailOnline uviedol: "V súčasnosti je to veľmi nepríjemné. Liam a Maya už nie sú spolu a definitívne sa rozišli pred viac ako mesiacom. Mayine komentáre, v ktorých hovorí o Liamovi ako o svojom snúbencovi, sú nepravdivé a veľmi zavádzajúce." Čo bolo teda naozaj príčinou rochodu páru, jasné nie je. Payne mal okrem kratších vzťahov aj vážny vzťah so speváčkou a porotkyňou talentovej súťaže Cheryl Cole, s ktorou chodil od konca roka 2015 do júla 2018. Majú spoločného syna Beara Greya (5). K vernosti sa stavia zrejme tento ešte stále veľmi mladý muž len vlažne. Po vlaňajšom rozchode s Mayou jej napísal na Instagrame odkaz o láske a ľútosti. Vyzval ju, že ak ho ľúbi, nech ho neopúšťa a priznal svoju chybu. Ktovie, či teraz je ukončenie ich vzťahu definitívne a bude si opäť sypať popol na hlavu. Asi by bolo načase dospieť.

Súvisiace články

Najčítanejšie