Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
TOTO asi nikto nečakal! Pre peniaze spravia Meghan a Harry, zdá sa, úplne čokoľvek!
Zdielať na

TOTO asi nikto nečakal! Pre peniaze spravia Meghan a Harry, zdá sa, úplne čokoľvek!

Archívna reportáž

Pre Meghan Markle (40) muselo byť veľkým sklamaním, keď Netflix, s ktorým vojvodovia zo Sussexu podpísali v roku 2020 zmluvu, upustil od nakrúcania jej filmového debutu s pracovným názvom Pearl. Po prudkom poklese akcií, ku ktorému došlo po znížení počtu predplatiteľov tohto streamovacieho gigantu, tam údajne vyhodnotiil, že tento kreslený seriál nebude mať žiadaný úspech a nestojí za to do neho investovať peniaze.

​Projekt bol ešte stále vo fáze vývoja a zasvätenci z Netflixu uviedli, že v dohode so spoločnosťou Archewell, ktorú založili Sussexovci, pretrvávajú pochybnosti o množstve projektov, ktoré nasľubovali. Týka sa to aj pripravovaného dokumentárneho seriálu Heart of Invictus. Sussexovcov sledovali kamery tímu Netflixu, keď sa minulý mesiac zúčastnili v holandskom Haagu na Invictus Games, ktorých patrónom je princ Harry. Tieto medzinárodné športové hry pre vojenských veteránov, ktorí boli zranení, či inak postihnutí pri výkone služby, sa po prvýkrát konali v roku 2014 v Londýne práve na popud tohto člena britskej kráľovskej rodiny, tiež bývalého vojaka.  

Kamery Netflixu ale párik sledovali vraj aj pre iný projekt, ktorý bude podľa Page Six oveľa šťavnatejší. "Myslím, že je fér povedať, že Netflix dostáva svoj kus mäsa," povedal vysokopostavený hollywoodsky informátor na margo novej dohody. Kontroverzní manželia sa vraj totiž rozhodli spraviť niečo, čo od nich asi nikto nečakal, nech už si o nich myslel čokoľvek. Keď totiž z Británie utekali, jedným z dôvodov bola aj túžba po súkromí, aby neboli prenasledovaní bulvárom. Nuž, teraz súkromie ponúknu na tácke celému svetu. Majú údajne vpustiť televízny štáb do svojho luxusného sídla v Montecite v štýle reality šou.

Po dvoch rokoch prišli Meghan a Harry spoločne do Európy:

​Už vlani v septembri vpustili vojvodovia zo Sussexu kamery Netflixu do zákulisia ich honosného obydlia predtým, ako sa k nim pripojili na ich ceste do New Yorku. Tam sa zúčastnili rôznych oficiálnych ceremóniálov, vrátane stretnutia so starostom a vysokými funkcionármi Demokratickej strany, s ktorou sympatizujú a vraj má Meghan aj politické ambície. Hollywoodski zasvätenci sú z nového projektu Netflixu so Sussexovcami vraj nadšení, ale zatiaľ čo podľa ich informácií by vedenie Netflixu chcelo seriál uviesť do konca roka, na strane Sussexovcov by boli radšej, keby sa vysielal až budúci rok. "O načasovaní sa stále diskutuje, veci sú vo vzduchu," povedal jeden z informovaných producentov.

​Problémom je, že vedeniu sa zdá byť ideálne spustiť túto reality show v dobe, keď majú vyjsť koncom roka Harryho memoáre, čo by pritiahlo k obrazovkám iste obrovský počet divákov. Princ si ale zrejme uvedomuje, že by to bolo najmä kvôli kráľovnej Alžbete azda až priveľmi necitlivé, hoci to znie dosť pokrytecky. Harry sa zaviazal napísať až štyri knihy, takže je isté, že v nich bude veľa pikantností zo súkromia britskej monarchie. Kráľovskí právnici už údajne kontaktovali vydavateľtvo s varovaním. Zdá sa, že princova a Meghanina túžba po pozornosti a sláve, podporovaná vidinou získať k tomu riadny balík peňazí, nemá medze. Či si tým ale získavajú sympatizantov je druhá vec.

Súvisiace články

Najčítanejšie