Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Peklo Gottovej! Príšerné bolesti, lieky už nezaberajú!
Zdielať na

Peklo Gottovej! Príšerné bolesti, lieky už nezaberajú!

Archívna reportáž

Po nejakom čase od jej poslednej krátkej pracovnej návštevy v Prahe, kde na krste predstavila videiklip s piesňou Do nebe, venovanej jej zosnulému slávnemu otcovi, sa Dominika Gottová (48) opäť ozvala z Helsínk. Už nejaký čas tam žije sama, bez manžela Tima Tolkkiho (55), ktorý odišiel opäť do Južnej Ameriky, kde má údajne nejaké koncerty. Túto časť sveta si veľmi obľúbil. Páči sa mu zrejme tamojšie slnečné počasie, ako aj srdeční temperamentní obyvatelia. Dominika v chladnom a potemnelom zimnom počasí vo Fínsku dosť trpí, ale zrejme z finančných dôvodov si cestu za ním nemôže dovoliť.

​​Samotu a neprítomnosť manžela znáša ťažko. Nemá tam ani takých dobrých priateľov ako v Prahe a navyše stále nemôže nájsť prácu, čo by jej vyhovovala a aj finančne zabezpečila. Zrejme toto všetko v spojení s nevľúdnym počasím spôsobilo, že sa u nej vyvinuli obrovské bolesti."Už nemôžem vydržať tú strašnú bolesť v chrbte!! Je to, akoby ma niekto bodal nožom do chrbta. Začalo to pred týždňom a je to čoraz horšie. Lieky proti bolesti nepomáhajú. Ďalším riešením je nájsť si rýchlo dostupný voľný termín na akupunktúru a k tomu dobrú profesionálnu masáž. Som v agónii!" citovali Dominiku v Blesku. V Helsinkách iste majú potrebných odborníkov, ale zrejme jej chýbajú peniaze na takýto spôsob liečenia.

​Dominika má už s liečbou bolesti chrbta skúsenosti z Prahy, keď ju tento problém postihol po prvýkrát. Bolo to zhruba pred šiestimi rokmi, keď sa po vyše desiatich rokoch vrátila z Helsínk do Prahy po nezhodách s psychicky labilným manželom. To by mohlo naznačovať, že bolesti chrbta u nej ovplyvňuje aj psychický stav, čo nie je pri tejto bolesti nič neznáme. Vtedy ešte žil jej otec Karel Gott (†80) a pomohol jej zrejme ako so známosťou u odborníkov, tak aj peniazmi na liečbu."Chodím na rehabilitácie, kde ma pekne lámu," zverila sa vtedy Gottova dcéra.

Dominika sa snaží zarobiť rôznymi spôsobmi, napríklad aj duetom s talianskym spevákom Gabrielom Grillottim. Vypočujte si pieseň Pro Tebe:

Liečba mala ale aj svoju príjemnejšiu fázu, keď sa doliečovala v kúpeľoch, ako sa priznala. "Áno, v termálnych na talianskom ostrove Ischia. Bola to krásna relaxačná a ozdravná dovolenka," pochvaľovala si vtedy chvíle pohody na krásnom ostrove sopečného pôvodu. Pomohlo  jej to ako po fyzickej, tak aj psychickej stránke. Niečo také ale teraz nepripadá do úvahy, keďže žije iba zo sociálnych dávok vo Fínsku. Veľmi ľutuje svoj nerozvážny čin, keď sa na podnet svojho otca nedlho pred jeho skonom vzdala svojho dedičstva za šesť miliónov korún, čo je vzhľadom na jeho miliardový majetok naozaj smiešna suma. Teraz by to chcela dať súdne preskúmať, keďže tvrdí, že bola pod silnými sedatívami a neuvedomovala si preto naplno, čoho sa vlastne vzdala. Peniaze sa rýchlo rozkotúľali na jej a manželove dlhy a odvtedy žije táto nešťastná dcéra slávneho speváka stále vo finančnej tiesni.  

Dominike v Helsinkách chýbajú jej pražskí priatelia:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Gottová (@dominika.gottova)

Súvisiace články

Najčítanejšie