Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V lete bude svadba! Prachařova priateľka Sandeva sa už nevie dočkať!
Zdielať na

V lete bude svadba! Prachařova priateľka Sandeva sa už nevie dočkať!

Archívna reportáž

Herecký pár Sára Sandeva (24) a Jakub Prachař (38) nemá o ponuky na prácu núdzu. Zatiaľ sa ale netýkajú spoločného účinkovania, ako to bolo minulé leto, keď sa spoznali a dali dokopy pri nakrúcaní detektívneho seriálu Dvojka na zabití. Ale to je možno aj dobre, aspoň sú si vzácnejší, keď spolu netrávia príliš veľa času.

O Jakuba je veľký záujem v rodnom Česku, no o krásnu a talentovanú Sáru dokonca prejavili záujem opäť v Srbsku, kde si už vlani úspešne zahrala jednu z hlavných úloh v historickom seriále pre Netflix. Jakub bol preto na ňu veľmi pyšný a plagát k filmu s jej tvárou a menom zavesil aj na Instagram. "Mám doma medzinárodnú hviezdu, som na teba pyšný, láska," rozplýval sa.

Sara si veľmi pochvaľuje, že ju Kubo podporuje v jej kariére, aj keď od neho na dlhší čas odchádza na zahraničné filmovačky. "Ja si to vždy viem skomplikovať. Ale mám najviac podporujúcu lásku zo všetkých strán. Cítím len podporu a nič iné," spokojne konštatovala pre Super.cz. Je rada, že má vedľa seba svojho skúseného a chápajúceho priateľa. Ako to už býva, fanúšikovia už spriadajú plány na ich svadbu, a tak trochu sa dočkajú. Sára sa skutočne na svadbu chystá, len nie na svoju. Zatiaľ.

Sára a Jakub zažiarili spolu v seriáli Dvojka na zabití:

Do svojho rodného Macedónska sa počas filmovačky v Srbsku nedostala. To chce napraviť v lete a veľmi sa teší. "Snažím sa chodiť do Macedónska dvakrát do roka, ale, bohužiaľ, kvôli situácii s covidom to doteraz nešlo, takže som tam nebola už dva roky, ale v lete sa tam chystám, pretože moja babička s dedkom budú mať zlatú svadbu, takže tam pôjde celá rodina," zverila sa Sandeva v rozhovore pre DVTV. "Bude to veľké a veľmi sa na to teším," nadšene odpovedala herečka, ktorej bude iste robiť garde jej milovaný Jakub, ktorému ukáže svoje rodisko.

Spoločnými fotkami Sára a Jakub na sociálnej sieti šetria, radosť spravia fanúšikom len výnimočne:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sara Sandeva (@sarasandeva)

Sára sa napriek tomu, že balkánsku krajinu opustila s rodičmi ako dvojročná, stále cíti viac Macedónkou. "Macedónsko je vo mne a myslím, že bude celý život, stále sa cítim Macedónkou, ale veľmi ovplyvnenou Českom a českou kultúrou. Tým, že obaja moji rodičia sú Macedónci, tak tá výchova je naozaj viac balkánska, macedónska," netajila sa s tým, čo je jej bližšie vďaka jej koreňom. Zlatá svadba bude iste aj pre Prachařa veľký zážitok, lebo na svadby sa tam pozýva veľmi veľa hostí a jedlom ani pitím sa rozhodne nešetrí. A zábava býva riadne hlučná. Jednoducho, balkánsky temperament ani Macedónci nezaprú. A ktovie, možno celoživotná láska Sáriných starých rodičov inšpiruje aj jej vnučku.

Súvisiace články

Najčítanejšie