Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Dcéra Cifrovcov sa predviedla ako chlapec! Sajfa priznal šikanu!
Zdielať na

Dcéra Cifrovcov sa predviedla ako chlapec! Sajfa priznal šikanu!

Archívna reportáž

V septembri 2019 sa stali manželia Veronika a Matej Cifrovci po prvýkrát rodičmi. Narodilo sa im dievčatko, ktoré dostalo meno Sára, no to malé bábo je už dávno preč. Rodičia sa jej intenzívne venujú a tak nečudo, že je z nej veľmi šikovné a múdre dievčatko. A zjavne vie dať do laty aj svojho ocka.

​Hoci má len 2,5 roka, Sára už nejaký ten piatok veľmi pekne rozpráva a je zjavne aj veľmi vnímavá. Nečudo, že od rodičov pochytila už kadečo, našťastie, azda len tie dobré veci. A za takú možno považovať aj poriadkumilovnosť. Je až taká dôsledná, že dokáže prísne pokarhať aj ocka, ktorý nespravil po sebe poriadok podľa jej predstáv.

Sajfa sa na Instagrame podelil so sledovateľmi o rozkošné videjko, kde ho malá Sára karhavo napomína. "Ocko, ty si si neodložil topánky," oznámi mu tenkým hláskom, ale zato dôrazne. A pridá aj výčitku smerom k neodloženej taške.

Onedlho pribudne malej Sárke braček, toho bude nepochybne dávať do pozoru tiež:

​Nebol by to Sajfa, ak by vtipne nezareagoval a neoznačil správanie svojej dcéry za šikanu. V každom prípade si ale po sebe všetko poslušne odložil - napokon, treba byť dcére vzorom. Cifrovci sa rozhodli rešpektovať právo na súkromie ich dcérky, a tak ju ešte nikdy poriadne do tváre neukázali. Fotkám s ňou sa ale nevyhýbajú, ale buď robia zábery prefíkane, aby nebola priamo vidno, alebo jej aspoň oči prekryjú.

Takto dala Sára do pozoru svojho otca:

Instagram/sajfa

​Aj tentokrát Veronika neodolala a pochválila sa záberom na svoje dievčatko. Či lepšie povedané, v tej chvíli to bol skôr chlapček a ešte k tomu veľmi známy - nezbedný Kevin zo Sám doma. Aj Sárka je rovnako blond, ako Macaulay Culkin, stačilo ju len po okúpaní dôkladne dozadu sčesať a chýbala tomu už len voda po holení a bol by to Kevin ako vyšitý. Inak je ale Sára slečna so zmyslom pre štýl, ktorú si rodičia parádia, napokon, aj oni patria medzi najštýlovejšie osobnosti nášho šoubiznisu. 

Sára ako Richie Rich:

instagram/VCO

Súvisiace články

Najčítanejšie