Zatiahnuté
14°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Nová Brzobohatého frajerka reaguje na tvrdé obvinenia jeho exmanželky Kuchařovej z nevery!
Zdielať na

Nová Brzobohatého frajerka reaguje na tvrdé obvinenia jeho exmanželky Kuchařovej z nevery!

Archívna reportáž

Miss World z roku 2005 Táňa Kuchařová (34) sa zrejme ešte stále nedokáže vyrovnať s rozchodom s Ondřejom Gregor Brzobohatým (39). Dokazuje to aj jej vyjadrovanie sa k tejto smutnej skúsenosti. Exmanžela obviňuje dokonca z patologického klamania. Veľmi sa jej dotýkajú najmä jeho údajné vzťahy s inými ženami. V čase rozchodu to mala byť atraktívna tanečnica Zuzana Pilná (30) a najnovšie zistila po informáciách z médií, že randí s moderátorkou Danielou Písařovicovou (43).

Táňa vraj zistila, že to nie je nič čerstvé. "Dozvedela som sa to nedávno. Aj to, že ich vzťah trvá už asi šesť mesiacov a začal ešte počas nášho manželstva. Čo na to povedať...? Opäť to len potvrdzuje všetko, čo som už povedala, a neprekvapuje ma to. Som rada, že som z tohto toxického vzťahu preč a nechcem ďalšie veci okolo bývalého manžela komentovať."  Ale ako Brzobohatý, tak aj Písařovicová svoj vzťah médiám nepotvrdili s tým, že na túto otázku nebudú odpovedať. Daniela ale napokon predsa len zareagovala po Táninom obvinení, že si s Ondřejom začali ešte počas trvania ich manželstva. "Nebola som dôvodom krízy či nakoniec rozvodu Ondřeja a Taťány. Preto mi príde nepatričné, aby som sa k tomu akokoľvek vyjadrovala," odpovedala jasne na otázku ako to bolo pre eXtra.cz.

No zdá sa, že okolo romániku moderátorky a muzikanta je to trošku zamotanejšie. Expres píše, že Danielu za posledné mesiace nikto s Ondřejom nevidel, ba ani so žiadnym iným mužom. Je preto podľa tohto denníka takmer nemožné, že by v neveľkej Prahe v kruhoch celebrít ani z radov verejnosti nikto nepostrehol, že sa títo dvaja stýkajú. 

Ondřej pôsobí na mnohé ženy ako magnet, a tak nečudo, že sa iba krátko po rozchode polemizuje o tajomnej žene, ktorá si ho ulovila. Okrem príjemného vzhľadu oplýva aj talentom, presvedčte sa o tom v krátkej reportáži:

​V Exprese si vraj nikdy nevšimli nejakého muža okolo Daniely za roky, čo ju stretávali niekde v spoločnosti. "Robíme bulvárne spravodajstvo už dosť dlho na to, aby sme pochybovali o tom, žeby  Kuchařová nevedela, že sa Písařovicová stretáva s jej manželom, a neveríme ani tomu, že keby to Kuchařová vedela, priamo alebo nepriamo by sa o to nepodelila," napísali vo svojom článku v Exprese. Podľa nich neexistuje, aby niekto zo dňa na deň len tak vypustil správu bez fotografií a dôkazov. Najskôr si informáciu preverujú a čakajú, ako jednotlivé časti do seba zapadajú, než začnú tvrdiť, že je tu napríklad nový vzťah. 

"Aby si ich nikto za pol roka údajného trvania vzťahu nevšimol je možné jedine v prípade, že by si niekto vymyslel dať Písařovicovou a Brzobohatého dohromady len preto, že tým sleduje nejaký iný zámer," zamýšľajú sa komentátori Expresu a jediné, čo im z toho evidentne vychádza je, že Ondřej a Daniela pár v skutočnosti netvoria, ide zrejme na pozadí len o nejakú formu propagácie. No či je toto tvrdenie pravdivé ukáže až čas, zrejme už čoskoro.

Daniela (na foto druhá zľava) trávi čas s kamarátkami bez mužskej spoločnosti, rovako popiera, že by bola za rozchodom Ondřeja a Taťány Brzobohatých:

Súvisiace články

Najčítanejšie