Oblačno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Tajne sa vzali! Všetci čakali veľkolepú svadbu, TENTO hviezdny pár s nimi vybabral!
Zdielať na

Tajne sa vzali! Všetci čakali veľkolepú svadbu, TENTO hviezdny pár s nimi vybabral!

Zdroj: Instagram/TB

Minulý rok prekvapili svojich fanúšikov tak reality šou celebrita Kourtney Kardashian (42), ako aj bubeník skupiny Blink-182 Travis Barker (46), keď sa nečakane zasnúbili na kalifornskej pláži v Montecite. Obaja sa potom pochválili na sociálnych sieťach romantickou fotkou, ako stáli uprostred kruhu ruží s nápisom "navždy". A teraz nabralo to "navždy" ešte serióznejší tón. Iba pár hodín po ich účasti na nedeľnom odovzdávaní cien Grammy v Las Vegas, kde nešetrili horúcimi bozkami pred fotoaparátmi a kamerami, vošli snúbenci v noci okolo pol druhej miestneho času do svadobnej kaplnky One Love. Nikomu cudziemu ale nedovolili, aby ich pritom fotografoval. Mali so sebou vlastnú ochranku aj fotografa.

​Ako uviedli na portáli TMZ na základe informácií od ich zdrojov, pár predložil všetky potrebné dokumenty k sobášu majiteľovi kaplnky, ktorý bol zároveň aj svedkom. Bolo pre nich vraj dôležité, aby obrad viedol tento imitátor Elvisa a vyhlásil ich za muža a ženu. Vyvstala však otázka, či mal na vykonanie obradu platnú licenciu. Nevedno, či šlo o spontánne rozhodnutie snúbencov, alebo si všetko naplánovali už nejaký čas vopred. Zdroje tvrdia, že to nebude jediný obrad, čo pár zloží manželský sľub. Podľa informácií sa uskutoční niekoľko ďalších osláv s plnou parádou, ako to už u rodiny Kardashianovcov zvykne bývať.

Pre Kourtney je to prvé manželstvo. Z jej vzťahu s podnikateľom Scottom Disickom (38) má síce tri deti, Masona Dasha (11), Penelope (9) a Reigna Astona (6), ale nikdy sa spolu nezosobášili. Pre Travisa je to už tretie manželstvo. So svojou prvou manželkou Melissou Kennedy (39) bol len 9 mesiacov, keď v roku 2002 podal žiadosť o rozvod. Druhýkrát sa hudobník oženil  v roku 2004 so Shannou Moakler, no po takmer dvoch rokoch podal žiadosť o rozvod a v roku 2008 bol ukončený. Počas manželstva sa páru narodili dve deti, syn Landon Asher (18) a dcéra Alabama Luella (15). Do manželstva si teda novomanželia dokopy priniesli päť detí.

Pripomeňte si Travisa Bakera a jeho kolegov Marka Hoppusa a Toma DeLonge v časoch najväčšej slávy punkrockovej kalifornskej kapely Blink 182 s piesňou What's my age again?: 

Obaja však veľmi túžia aj po vlastnom potomkovi. Kourtney kvôli tomu podstupuje proces umelého oplodnenia, čo nie je vôbec príjemné, ako priznala. Po liekoch, ktoré pritom berie, fyzicky trpí a aj pribrala. Na ďalšie tehotenstvo má najvyšší čas vzhľadom k jej veku, a tak je odhodlaná niečo vydržať - dokonca aj predčasnú menopauzu, ako sa zverila fanúšikom. Pred pár rokmi si dala na radu lekárov pre istotu zmraziť vajíčka, čo priznala svojho času v šou Ellen DeGeneres.

Prominentný pár sa zúčastnil aj nedávneho udeľovania Oscarov 2022:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Pre Barkera je po rokoch traumy z leteckej nehody láska ku Kourtney krásnou zmenou v živote. Po nehode bol dlhé mesiace hospitalizovaný, podstúpil viaceré operácie vrátane transplantácie kože a zvažoval aj ukončenie života. K lietadlu sa bál čo len priblížiť. Až vlani tento strach vďaka láske prekonal. "S tebou je možné všetko," vyznal sa Kourtney, keď s ňou odletel súkromným lietadlom na ich prvú dovolenku. Zdá sa, že v nej našiel naozaj výnimočnú partnerku do svojho života, snáď už do tretice toto manželstvo vydrží. Už aj s ohľadom na to, že pár nepodpísal predmanželskú zmluvu, čo pri ich majetko možno považovať za veľmi odvážne, ak nie priam naivné.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie