Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Marika Gombitová vystrašila fanúšikov! Verdikt lekárov je nemilosrdný!
Zdielať na

Marika Gombitová vystrašila fanúšikov! Verdikt lekárov je nemilosrdný!

Archívna reportáž

Pokiaľ ide o spevácke kráľovné v našich končinách, Česi majú Lucii Bílou, my máme Mariku Gombitovú. Zbožňovaná Košičanka je už celé dekády právom na tróne popu a je niečo ako náš národný poklad. Pred polrokom oslávila 65. narodeniny, no pandémia jej neumožnila osláviť toto malé jubileum s fanúšikmi, ako si to pôvodne naplánovala. Koncerty sa preložili na túto jar.

​Už len niečo vyše mesiaca delilo fanúšikov Mariky Gombitovej od opätovného stretnutia s touto multitalentovanou divou. Májové koncerty v Košiciach a v Bratislave s názvom Vyznanie, ako znie aj názov jednej z najslávnejších Marikiných piesní, sa, žiaľ, zrušili.

Tentokrát za tým ale nie je sú covidové obmedzenia, ale rozhodnutie lekárov, ktorí majú Gombitovú v opatere. "Je mi veľmi ľúto, ale aj, keď sa protipandemické opatrenia aktuálne uvoľňujú, konzílium lekárov mi neodporúča uskutočniť tohtoročné májové koncerty v Bratislave a Košiciach," zverejnila speváčka na svojom profile na Facebooku.

Marika dostala v živote množstvo ocenení, rozhodne zaslúžene:

Marika bližšie nešpecifikovala, o čo ide, a tak niet divu, že mnohí z jej priaznivcov vyjadrili obavy, či nejde o niečo vážnejšie. Nakoľko ale avizuje koncert na december, ako jediný tohtoročný, dá sa predpokladať, že ide skutočne len o momentálny stav. "Zdravie je pre mňa najväčšou prioritou, a aj keď som sa nesmierne tešila na naše spoločné stretnutie s vami, budeme si musieť ešte chvíľu počkať," prihovorila sa svojim priaznivcom s výzvou na trpezlivosť.

Posledná adventná nedeľa by tak mala patriť Marike a jej fanúšikom v Bratislave, košický koncert ostal tento rok zrušený bez náhradného termínu. "Dúfam, že v budúcom roku sa stretneme aj v mojom rodnom východe," dala ale rodákom nádej a všetci veria, že sa tak aj stane. 

Súvisiace články

Najčítanejšie