Jasno
21°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
TENTO zanedbaný starec je doktor House?! Podľa nových záberov by ho nikto nespoznal!
Zdielať na

TENTO zanedbaný starec je doktor House?! Podľa nových záberov by ho nikto nespoznal!

Zdroj: SITA

Snáď sa nenájde nikto, kto by nepoznal a neobľúbil si charizmantickú postavu lekára Grega Housa z amerického seriálu Dr. House. Skvelo ho stvárnil britský herec Hugh Laurie (62) a odvtedy si ho už navždy budú všetci spájať s touto úlohou, aj keď si zahral aj v mnohých iných filmoch. Na najnovších fotkách vidieť, že roky sa na jeho výzore riadne podpísali a nespoznal by ho asi nikto.

​Paparazzi Hugha Laurieho pristihli na prechádzke so psom, fotky si môžete pozrieť TU. Na jeho tvári si nebolo možné prehliadnuť bujnú šedivú bradu. Obliekol si športovú mikinu a tmavé nohavice a na nohách mal tenisky. Na hlave mal nasadenú pletenú vzorovanú čapicu. Vyzeral skutočne zanedbane a aspoň o 10 rokov staršie, no je vysoko pravdepodobné, že sa mu len nechcelo oholiť bradu, ktorú si musel nechať narásť pre hlavnú úlohu v seriáli Avenue 5, hoci v seriáli ju má značne kratšiu a upravenejšiu. Vo filmových úlohách ho bolo za ostatné dva roky len počuť, keď daboval animáky.

Aktuálne fanúšikovia slávneho herca netrpezlivo očakávajú uvedenie jeho nového seriálu Prečo sa nespýtali Evansa?, ktorý vychádza z rovnomenného románu Agathy Christie a sleduje dvoch amatérskych detektívov. Tí si trápia hlavu otázkami, keď narazia na vraždu s neuveriteľne zložitými stopami. Prvá časť sa má odvysielať už 14. apríla. Príbeh je rozvrhnutý do troch epizód, pričom všetky napísal, režíroval a produkoval práve desaťnásobný nominant na cenu Emmy Hugh Laurie, ktorý si tam zahral aj vedľajšiu úlohu.

Pozrite si momenty Dr. Housea, keď predviedol svoj krutý humor:

Nebude to prvýkrát, čo sa tento vyštudovaný antropológ a niekdajší reprezentant vo veslovaní zúčastnil aj na tvorbe seriálu. V roku 1995 napísal seriál A Bit of Fry. V tejto komediálnej skečovej šou si zahral so Stephenom Fryom. V najnovšom seriáli sa Laurie navrátil aj k réžii. Naposledy režíroval epizódu jeho najslávnejšieho seriálu Dr. House pred desiatimi rokmi. 

Súvisiace články

Najčítanejšie