Skoro jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Sú opäť spolu! Mesiac po rozchode sa sexi Jason Momoa vrátil k životnej láske!
Zdielať na

Sú opäť spolu! Mesiac po rozchode sa sexi Jason Momoa vrátil k životnej láske!

Zdroj: Instagram/JM

Jason Momoa a Lisa Bonet možno predsa len nie sú pripravení zahodiť svoj krásny príbeh lásky len tak. Po 16 rokoch spoločného života, dvoch deťoch a piatich rokoch manželstva Momoa v januári potvrdil rozchod s Bonet. A práve keď sa fanúšikovia na celom svete vzdali nádeje, že uvidia dvojicu znovu pokope, zdá sa, že je tu dobrá správa.

​Pár, ktorý má spoločnú dcéru Lolu (14) a syna Nakoa-Wolfa (13), sa podľa Momoovho blízkeho priateľa opäť nasťahoval k sebe a hľadajú riešenie manželských problémov. Blízky priateľ hviezdy filmu Aquaman povedal pre Hollywood Life, že "Jason sa k Lise naspäť nasťahoval asi pred dvoma týždňami a sú opäť spolu""Rozhodli sa radšej na vzťahu pracovať, ako to vzdať bez boja, pretože do seba veľa investovali," dodal zdroj.

Zdroj vysvetlil, že dve puvertálne deti páru sú "úplne nadšené", že ich rodičia zachraňujú svoje manželstvo a opäť scelili rodinu. "Všetci naozaj dúfajú, že im to tentoraz vyjde," dodal zdroj. Momoa ešte v januári zverejnil na Instagrame odkaz v mene jeho a Bonet, keďže ona nemá profily na sociálnych sieťach.

Pozrite si prierez vzťahom Jasona a Lisy:

Štyridsaťdvaročný Momoa a 54-ročná Bonet sa vzali v októbri 2017 po viac ako desaťročnom randení. Pre Momou to bolo prvé manželstvo a pre Bonet, ktorá bola v rokoch 1987 až 1993 vydatá za rockovú hviezdu Lennyho Kravitza, druhé.

​Vo svojom vyhlásení zdôraznili, že sa rozchádzajú, aby dali dobrý príklad svojim deťom. "Láska medzi nami pokračuje, vyvíja sa spôsobom, ktorý chce poznať a žiť. Navzájom sa oslobodzujeme, aby sme boli tým, kým sa učíme byť... naša oddanosť je neochvejná tomuto posvätnému životu a našim deťom," bola len jedna z mnohých veľmi hlbokých a láskyplných viet vo vyhlásení. Už onedlho ale táto správa z Jasonovho profilu zmizla a ako sa ukázalo, rozchod zmizol aj z ich životov. Fanúšikovia veria, že posledné slová odkazu Momou - nech láska zvíťazí - sa naplnia aj v jeho vzťahu.

Súvisiace články

Najčítanejšie