Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ceterová spisuje trestné oznámenie na Vémolu: Zbil si ma s dieťaťom v náručí!
Zdielať na

Ceterová spisuje trestné oznámenie na Vémolu: Zbil si ma s dieťaťom v náručí!

Archívne video

V utorok prekvapil zápasník Karel Vémola dlhším videom na sociálnej sieti, v ktorom oznámil, že vzťah s jeho snúbenicou Lelou Ceterovou je definitívne minulosťou. Majú pritom doma len 6-týždňového synčeka a nebyť viacerých zhôd okolností, boli by už od leta aj manželia. No tentokrát to vraj bola Lela, ktorá sa dopustila nevery, pričom predtým to bol opakovane Karlos. Uzmierenie po jeho záletoch ale trvalo len niečo vyše roka. Situácia je teraz značne dramatickejšia.

​Vémola pôsobil vo videu skutočne zronene, keď oznamoval, že ho Lela podvádza s jeho kamarátom, istým Vítom Kaiserom. Na to sa ale pre Extra.cz sa vyjadrila jeho manželka Kamila, ktorá sa stala mamou tiež len pred zhruba mesiacom. Jednoznačne sa postavila na stranu manžela a tvrdí, že s istotou žiadny pomer nemá a žijú rodinným životom. S Vémolom sa poznajú len dva mesiace a pozýval ich aj na svadbu. "Môj muž žiadne facky nedostal, nevideli a bol celú dobu v práci. Navyše, keby Vémola niekoho sfackal, asi by to bolo vidieť a on stále vyzerá dobre. Môj muž s tým nemá nič spoločné," reagovala na Karlosove vyjadrenie, že jej mužovi dal dve facky.

"Neviem, čo má Karlos za problém, ale našu rodinu nech z toho vynechá. Nech si radšej váži ženu, ktorú má. Držím im palce, nech všetko zvládnu," uzavrela zmierlivo Kaiserová. Jej želanie sa ale zrejme nesplní, Lela sa totiž chystá podať na snúbenca trestné oznámenie, čo potvrdila jej manažérka. Na Vémolove slová o tom, že bola neverná, ako aj na jeho tvrdenie, že sa jej ani nedotkol reagovala Ceterová absolútne odmietavo.

​Bezprostredne po zverejnení Vémolovho vyjadrenia sa pritom vyjadrovala ešte pomerne zmierlivo a rozchod nepotvrdila, počas dňa ale zjavne situácia vyeskalovala a Lela, ktorej Vémola vzal aj mobil, si už nebrala servítky.  "Musím písať z mobilu kamarátky, ktorá ma u seba nechala aj s dvomi deťmi. Po tom, čo si ma zbil, keď som mala v náručí malého Rockyho. Mám z teba strach," napísala priam desivé slová Lela. "S nikým som nič nemala. Si chorý, žiarlivý človek. Len ma vydieraš, pretože sa ti to hodí. Zbil si ma s dieťaťom v náručí, v živote už s tebou nebudem," zopakovala Ceterová opis situácie, ktorej sa až ťažko verí.

Ceterová zverejnila svoj vyjadrenie cez profil kamarátky, prístup k vlastnému Instagramu nemá, jej mobil má údajne Karlos:

Instagram

​Na oplátku z nevery obvinila Vémolu, ktorý vraj chodí pravidelne domov až hlboko v noci. "Si doma agresívny a len kričíš. S deťmi som stále sama. A tie tvoje výlety do Bulharska, Španielska a Viedne s kamarátmi, čo tam robíte, aké nechutnosti... No extrém, pretože tam vás nikto nepozná a pritom sa vždy nájde niekto, kto mi to nakrúti a pošle. Skončila som s tebou. Bojím sa ťa. Tvoja matka dvoch detí," uzaverela Lela a zdá sa, že skutočne tu už niet návratu. Ťažko povedať, kde je pravda, to vedia len Lela s Karlosom, mrzieť môže len to, že sú pri tom dve malé deti, ktoré už zrejme o idylickom vzťahu rodičov môžu len snívať.

Súvisiace články

Najčítanejšie