Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jiří Adamec hnevom bez seba! Jeho manželka nadviazala vzťah so synom Pabla Escobara!
Zdielať na

Jiří Adamec hnevom bez seba! Jeho manželka nadviazala vzťah so synom Pabla Escobara!

Archívne video

Manželka režiséra Jiřího Adamca (73) a bývalá hovorkyňa vlády Jana Adamcová (49), prekvapuje svojimi sklonmi k dobrodružstvu v exotických krajinách. Rodáčka z východného Slovenska, ktorá žila niekoľko rokov na Floride, sa dočista "namotala" na seriál Narcos o kolumbijskom narkobarónovi Pablovi Escoarovi (†44). Na sociálnej sieti sa skontaktovala s jeho synom Sebastiánom Marroquinom (44) a po čase dostala od neho pozvanie do Kolumbie, čo rada prijala. Pre ženu to ale nie je práve bezpečná krajina. "Všetci si ťukali na čelo, či som sa nezbláznila, že tam chcem letieť. Varovali ma, nech si dám pozor, a báli sa o mňa viac ako ja. Navyše som hneď po prílete do Bogoty dostala esemesku, že tam zastrelili Češku. Vtedy som sa trochu zľakla," priznala sa Jana.

"V juhoamerickom svete sa žije úplne inak, a bola som vyplašená, kým som si na to zvykla. Trvalo mi to pár hodín, ale potom som bol v pohode a užívala som si tento nový svet. Najprv som sa na tri dni zamierila do Bogoty a bývala v hoteli Tequendama, kde bola ubytovaná jeho manželka s deťmi na úteku. V seriáli bola pred ním zastrelená novinárka, ktorá sa priatelila s Pablom. Až neskôr som zistila, že to nebola pravda - ako mnoho iných vecí," priblížila začiatok svojej cesty, na ktorej potom navštívila aj väznicu, ktorú si postavil sám Escobar, jeho hrob a ďalšie zaujímavé miesta. Informácie si ale získavala už vopred doma. Veľa jej ich poskytol aj jeho syn, s ktorým si pred odletom písala asi rok na facebooku. Bola z neho dočista nadšená po prečítaní knihy, ktorú napísal. Syn chce očistiť meno Escobar ako vyslanec mieru.

Adamcová so svojím slávnym, výrazne starším manželom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Adamcová (@adamojana)

 "Chcela by som napísať knihu o svojej ceste a ako som to tam poznala. Už teraz spolupracujem na preklade knihy o Pablovi Escobarovi, ktorú napísal jeho syn Sebastian. Mal by prísť do Česka a ja mu zas ukážem svoju krajinu, kde žijem," prezradila činorodá mama dvoch detí. "Máme spolu krásny priateľský vzťah, mám ho veľmi rada. Ak sa zamilujem, viem si predstaviť vzťah s kýmkoľvek. Keď milujem, tak hory prenášam. Ale vzdialenosť medzi nami, ako geograficky, tak historicky a mentálne, je príliš veľká. Máme hlboký vzťah, ale obaja vieme, že on patrí tam a ja sem," zverila sa Jana po otázke Blesku, či by si vedela predstaviť so Sebastianom, žijúcim v Argentíne, aj spoločnú budúcnosť. Je vraj pyšná, že si získala jeho dôveru, keď poznala, ako je opatrný, koho si pripustí k telu. Je to preto, že sa musel celý život skrývať.

Jana sa okrem moderovania športových novín či spoločenských akcií venuje aj spevu. Pozrite si jej duet spred niekoľkých rokov s Petrom Rezekom s názvom Lásko má:

"Myslím, že tam sme zahoreli citmi, ktoré sa ťažko popisujú. Ale máme k sebe veľmi blízko," tajomne opísala vzťah so synom Escobara ešte stále manželka Jiřího Adamca. Ten vraj o jej ceste do Kolumbie vedel. "Samozrejme, že som vedel o ceste, každý manžel predsa musí vedieť, čo jeho žena robí. Keby som mal čas, išiel by som s ňou. Odišla si tam vybaviť nejaké svoje záležitosti," tvrdil režisér pre portál Expres.cz a nechce priznať krízu vedúcu k rozvodu, ani milostný vzťah manželky si nepripúšťa. "Je to blbosť. Nebudem sa o tom s nikým rozprávať," rozčuľuje sa. To ale popiera aj ona. "Nepriznala som iný ako čisto kamarátsky vzťah. Sme len kamaráti," napísala alibisticky. Možno jej ódy na Escobarovho syna boli iba reklama na jej pripravovanú knihu, ale zato poriadne pikantná.

Jana Adamcová sa zo svojich pocitov z návštevy Kolumbie vyznala aj na sociálnych sieťach:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Adamcová (@adamojana)

Súvisiace články

Najčítanejšie