Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Veľká radosť u Ďurovčíkovcov! Tešia sa z novoročného bábätka!
Zdielať na

Veľká radosť u Ďurovčíkovcov! Tešia sa z novoročného bábätka!

Archívna reportáž

Jeden z najúspešnejších slovenských muzikálových režisérov, choreograf Ján Ďurovčík a herečka Barbora Ďurovčíková sú už rok a štvrť šťastnými rodičmi. Malý Janíčko sa im narodil koncom septembra 2021 a aj vďaka pandémii sa im podarilo tehotenstvo pomerne dlho tajiť. Teraz ale z času na čas fanúšikov potešia aj fotkami svojho pokladu, ktorý sa zdá byť celkom po mame.

Päťdesiatnik Janko Ďurovčík si to dobre vymyslel. Vzal si za manželku o polovicu mladšiu Barborku, takže o potomkov sa báť nemusí, môžu mať ešte kopu detí. No akosi sa zatiaľ nezdá, žeby sa chystali zhurta zabezpečiť malému Janíčkovi súrodenca. A ako sa Barbora najnovšie pochválila na Instagrame, veľmi sa ponáhľať nemusia, lebo o "súrodenca" sa modrookému chlapčekovi postarali iní.

Bábätko sa pred dvomi týždňami narodilo Barborinmu bratovi Jakubovi Hlinkovi a jeho snúbenici Rebeke. Herečka to oznámila len v pondelok, aj to len v instastories s preklikom na profil jej švagrinky. Rozkošná rodinka Hlinkovcov sa od 27. decembra raduje z dievčatka, ktoré dostalo veľmi neobvyklé meno Vania.

​Ktovie, či voňavé bábo nezafunguje aj na Ďurovčíkovcov, žeby takto do roka pridávali podobnú fotku na Instagram aj oni. Ako sa zdá, s malým Janíčkom to ide jedna radosť, Barbora má totiž veľkú pomoc aj v podobe jej mamy, nadšenej babky malého chlapčeka. No keďže má herečka len 25 rokov, skutočne sa ešte nemusí nikam ponáhľať. 

Barborkin brat s rodinkou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebeka Malinčíková (@rebeskam)

Súvisiace články

Najčítanejšie