Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Sú to primitívi! Manželka Bohuša Matuša, Lucie (18), zúri pri pomyslení na zlomyseľné reči ľudí!
Zdielať na

Sú to primitívi! Manželka Bohuša Matuša, Lucie (18), zúri pri pomyslení na zlomyseľné reči ľudí!

Zdroj: Instagram/LM

Napriek očakávaniu mnohých, vzťah mladučkej Lucie Matušovej, za slobodna Palkaninovej (18), s o tridsať rokom starším partnerom Bohušom Matušom (48) nielenže dávno neskončil, ale sa ešte utvrdil aj manželstvom. Majú čoraz väčší počet priaznivcov, ale ešte stále sa nájdu skeptici, podaktorí aj riadne zlomyseľní. Lucie sa ukázala na svoj vek ako vcelku zrelá žena, aj donedávna nestabilný Bohuš v nej našiel oporu. Veľkú radosť má aj z narodenia dcérky Natálky, ktorá v decembri oslávila prvý rôčik života. Tvoria harmonickú rodinu a pred pol rokom si zabezpečili aj nové bývanie v rodinnom dome.

​Starostlivá mama Lucie pomaly rozmýšľa aj nad rozšírením rodiny o ďalšieho člena. "Keď som chodila do škôlky, chcela som sa stále dokola hrať na rodinu. Závidela som každému, kto mal mladšieho súrodenca, a tak som si o neho písala každý rok Ježiškovi. To som si ale ešte myslela, že se dá bábätko zohnať v hračkárstve. Každý rok mi však dali iba bábiku. Minulé Vianoce sa to konečne zmenilo a ja mám svoje vytúžené úžasné dievčatko," zverila se pre ŽivotvČesku.cz mladá mamička, ktorá je spokojná ako mama, aj ako manželka.  "Na všetkom sme sa zatiaľ zvládli dohodnúť," naznačila súlad s Bohušom Matušom. Kvôli dieťaťu si ale nestihla zatiaľ dokončiť strednú školu, čo bola od Matuša podmienka, kým budú mať druhé dieťa. "Všetko se dá zvládnuť aj s dieťaťom," myslí si odhodlaná Lucie a zdá sa, že druhé bábo bude skôr, ako maturita.

Milovníčka muzikálov sa vďaka kamarátke, ktorá je speváčka, zoznámila s Bohušom Matušom, keď nemala ani pätnásť rokov. Svoj vek mu ale neprezradila, tvrdila, že je staršia a spevák jej veril. Po nejakom čase začali spolu chodiť a na sociálnych sieťach sa strhla mela, keď sa pravda prevalila. Tridsaťročný vekový rozdiel a najmä nezrelosť Lucky bola mnohým veľkým tŕňom v oku a vtedajšia študentka s tým mala problém aj doma. Obaja ale vytrvali a situácia sa upokojila, útoky však vraj celkom neskončili. "S hlúpymi komentármi sa stretávam neustále, ale pre mňa to sú primitívni ľudia, ktorí sa doma nudia. Nie sme prví ani poslední s väčším vekovým rozdielom a nechápem, že to stále niekoho baví riešiť," zamyslela sa Lucie, prečo vôbec má niekto potrebu riešiť vzťah iných, cudzích ľudí.

Takýmto rozkošným videom popriali Matušovci svojim fanúšikom uplynulé vianočné sviatky:

Nerada spomína na dobu, keď bolo narážok na ich vzťah až nadmieru a nebolo to pre ňu, ako 15- či 16-ročnú ľahké zvládať. Videla aj posmešné titulky v médiách a nesúhlas blízkeho okolia. "Zo začiatku mi to veľmi prekážalo, nechápala som, čo je komu do toho. Nemohla som prehltnúť hlavne lživé články, teraz už som si zvykla, že to iné nebude a neriešim to, pokiaľ to teda nie je cez čiaru," zverila sa Lucie Matušová, ktorá bola vystavená veľkému tlaku zo strany verejnosti. Vysvetlila, že svojim príbuzným sľúbila, že ich bude držať ďalej od pozornosti. Ona sa ukázala ako odolná, aj keď je v skutočnosti plachá a v publicite sa nevyžíva. V tomto smere je na tom oveľa lepšie Bohuš. Ten je doteraz hlavným hovorcom rodiny a niekedy ho musí Lucka aj brzdiť, aby nepovedal viac, ako je vhodné - zjavne ale neustráži všetko, čo sa ukázalo aj pri vyzradení pikantného vianočného darčeku.  

Rodičia malej Natynky už dnes pomýšľajú nad druhým bábätkom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Matušová (@lucie_matus)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie