Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Koniec rozprávky! Vémola a Ceterová sa rozišli, lietali aj facky!
Zdielať na

Koniec rozprávky! Vémola a Ceterová sa rozišli, lietali aj facky!

Archívne video

Poriadny šok čakal priaznivcov excentrického páru Vémola - Ceterová v utorok ráno. Sám zápasník MMA sa rozhodol zverejniť, že medzi ním a bývalou playmate je definitívny koniec. Správa je o to šokujúcejšia, že len pred šiestimi týždňami sa im narodil syn.

​Tí, ktorí prorokovali, že po veľkolepom obnovení vzťahu Karlosa Vémolu a Lely Ceterovej pred niečo vyše rokom to páriku dlho nevydrží, môžu byť spokojní - nemýlili sa. No kým predtým bola za rozchodom Terminátorova nevera, tentokrát je vraj nevernica Lela. Necelé dva mesiace po narodení bábätka je to skutočne prekvapivá informácia. Tak to aspoň tvrdí Vémola.

Ešte v pondelok sa začali šíriť klebety o tom, že u Vémolovcov sa strhla mela kvôli Lelinmu romániku, no tá sa dušovala, že nič také sa nedeje, napísal portál Extra.cz. Dnes už je jasné, že predsa len sa to udialo, Karlosovi praskli nervy, keď zistil, že mu je snúbenica neverná, no úplne ho vraj dorazilo to, s kým mu zahýba.

Vémola a Ceterová sa spolu pred dvomi týždňami ešte ukázali na zápase hviezd:

Na pohľad zdrvený zápasník zverejnil na Instagrame video, kde priznáva, že hoci "nerád perie prádlo na verejnosti", teraz nemôže inak. Prišiel na to, že matka jeho dvoch detí spí s jeho kamarátom. "Viete si predstaviť, že keď prichytíte ženu so svojím veľmi dobrým kamarátom, tak facky začnú lietať. Facku ale dostal len on, dostal dve. Nie za to, že spí s mojou ženou, ale za to, že je prasa. Za to, že sa hrá na kamaráta. Lely som sa ani nedotkol," vysvetlil Vémola situáciu. Dodal, že aj jeho kamarát, istý Vít Kaiser, má pritom doma malé bábätko a jeho manželka mala aj problémy so srdcom. Ide pritom o údajne bohatú ženu a Vémola tvrdí, že vďaka tomu mohol jeho užý bývalý kamarát zasypávať Lelu drahými darmi.

"Ja som na to prišiel tak, že Lela má všade Cartier, diamantové prstene, náhrdelníky. Ja teraz niezápasím, ja na to nemám. Samozrejme mi to bolo čudné. Ona mi povedala, že si zarába Instagramom. Nie som žiarlivec, ale vyšetroval som to a zistil, že to má všetko od kamaráta," dodal zápasník, ako v ňom skrslo podozrenie. "Ja Lelu nesmierne milujem, svoje deti milujem. Nech o mne budete čítať čokoľvek, ako jej ubližujem, podvádzam ju a tak ďalej, ja na to nebudem reagovať. Toto je oficiálny koniec Lely a Karlosa. Mrzí ma to, najmä kvôli deťom," uzavrel evidentne veľmi rozrušený zápasník. Ceterová zatiaľ nereagovala. 

Lele už začínajú ľudia nakladať, hoci sa k téme ešte nevyjadrila:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie