Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hrôza v Hollywoode! Pre smrť dvoch mladých žien zatkli herca priamo pri nakrúcaní NCIS!
Zdielať na

Hrôza v Hollywoode! Pre smrť dvoch mladých žien zatkli herca priamo pri nakrúcaní NCIS!

Zdroj: Instagram/JS

V súvislosti so záhadnou smrťou dvoch žien, ktorých telá boli pohodené pred nemocnicami v oblasti Los Angeles, boli zatknutí traja pravidelní návštevníci hollywoodskych večierkov. Tragédia mala temné pozadie, keď sa vedelo len to, že mladé ženy vyhodili z čierneho auta bez evidenčného čísla.

Pred mesiacom otriasla Hollywoodom udalosť ako zo zlého filmu. V jednu noc boli pred dvomi rôznymi nemocnicami z auta vyhodené dve mladé ženy. Jedna už bola mŕtva, druhá zomrela po vyše 2 týždňoch v kóme. Po mesiaci vyšetrovania boli aktuálne zatknutí 37-ročný neveľmi úspešný herec a promotér David Pearce, 42-ročný herec Brandt Osborn a 47-ročný kameraman Michael Ansbach v súvislosti so smrťou Christy Giles († 24) a Hildy Marcely Cabrales-Arzolo († 26). Potvrdila to vo štvrtok losangeleská polícia a Gilesovej manžel Jan Cilliers, píše portál  NYpost.

Pearce bol obvinený z neúmyselného zabitia a je zadržiavaný na kauciu 1 milión dolárov, uviedla polícia. Osborn, ktorý sa stal hollywoodskym modelom a hercom, a kameraman Ansbach, sú obvinení zo spoluúčasti na zabití.

Správa otriasla Hollywoodom:

"Predpokladá sa, že obe ženy dostali drogy a predávkovali sa. Na základe vyšetrovania sa losangeleská polícia obáva, že v našej komunite by mohli byť ďalšie obete, ktoré mohol jeden alebo viacerí z týchto mužov nadrogovať," uviedla losangeleská polícia pri oznámení zatknutí. Podľa hercov Alexandra Creteau a Davida Murrietta Jr, im vraj Osborn počas novembrového nakrúania prezradil, že sa zabával so ženami a neskôr sa zbavoval ich tiel. "Prežil som najbláznivejší víkend svojho života," citoval Osborna Murrietta. Herec mu vraj povedal, že odišiel z bytu, aby si dal urobiť test COVID-19 pre nakrúcanie reklamy, a keď sa vrátil, jeho spolubývajúci mu oznámil, že Giles je mŕtva.

Vľavo hore je hlavný podozrivý:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ready Gist (@readygist)

"Potom nevedeli, čo majú robiť, nechceli volať 911 a dostať sa do problémov, tak sa rozhodli, že pôjdu autom a jej telo hodia do nemocnice. Po návrate skontrolovali pulz druhého dievčaťa a bol veľmi slabý, tak sa snažili rozhodnúť, čo s ňou spravia. Vzali ju do auta a rozhodli sa, že ju vysadia v druhej nemocnici, aby ich nechytili," detailne opísal Murrieta plány kolegov. Losangeleskí policajti chytili Osborna pri nakrúcaní seriálu NCIS: Los Angeles neďaleko Hollywood Boulevard v stredu okolo poludnia. Pearcea zatkli doma. Jeho bývalý kamarát, herec Steven Bauer, tvrdí, že ešte v roku 2008 znásilnil Pearce u nich v byte ženu a často sa chválil tým, že ženám dáva drogy, aby ich potom mohol zneužiť, píše portál Daily Mail. "Boli by sme radi, keby sa ktokoľvek, kto má o nich akékoľvek ďalšie informácie, čo najskôr prihlásil losangeleskej polícii," vyzval ľudí na svedectvo manžel zosnulej Christy Giles. 

Súvisiace články

Najčítanejšie