Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šokujúca správa! Desať dní po hospitalizácii pre covid hviezdny spevák zomrel!
Zdielať na
Hudba

Šokujúca správa! Desať dní po hospitalizácii pre covid hviezdny spevák zomrel!

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Pred pár dňami obletela svet správa o hospitalizácii hviezdy z mega úspešného zoskupenia Il Divo, barytonistu Carlosa Marína. Bol vo vážnom stave, intubovaný a v umelom spánku. Žiaľ, v nedeľu prišla správa, ktorej sa všetci báli.

Odchod speváka skupiny Il Divo, Španiela Carlosa Marína († 53) na večnosť, oznámili v nedeľu na sociálnych sieťach jeho spevácki kolegovia: "S ťažkým srdcom vám oznamujeme, že náš priateľ a partner Carlos Marín zomrel. Bude chýbať svojim priateľom, rodine a fanúšikom. Nikdy nebude existovať iný hlas alebo duch, ako bol Carlos".

"Už 17 rokov sme boli my štyria spoločne na tejto neuveriteľnej ceste Il Divo a náš drahý priateľ nám bude chýbať. Dúfame a modlíme sa, aby jeho krásna duša odpočívala v pokoji. S láskou - David, Sebastien a Urs," napísali so smútkom a úctou traja speváci.

Vypočujte si nesmrteľnú pieseň Leonarda Cohena v podaní Il Divo:

Podľa denníka El Espanol bol Carlos hospitalizovaný 8. decembra v nemocnici v Manchestri. Carlos, ktorý žil medzi Madridom a Mexikom, mal na Silvestra vystúpiť so svojou bývalou manželkou Geraldine Larrosovou v španielskej štátnej televízii. Organizátori akcie potvrdil, že už týždeň leží v nemocnici s koronavírusom, informácie mali od jeho agenta: "7. decembra sa začal cítiť zle a po teste zistil, že má Covid. Každý deň mu sám spevák hovoril, ako sa cíti, a naposledy, keď spolu hovorili, mu Carlos povedal, že sa cíti ešte horšie".

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Il Divo (@ildivo)

Po pár dňoch už prestal reagovať na správy, podľa informácií ho krátko po hospitalizácii presunuli na jednotku intenzívnej starostlivosti a intubovali. V nemocnici s ním bola jeho bývalá manželka, s ktorou mali napriek rozvodu pred 12 rokmi stále skvelý vzťah. Tá pred pár dňami zmiatla fanúšikov, keď zverejnila Carlosovu fotku, na ktorej bol veselý, obklopený tanečníkmi. Ako sa ukázalo, išlo o záber z vopred nahrávaného silvestrovského programu, no jeho exmanželka verila, že sa s fanúšikmi čoskoro opäť uvidí. Žiaľ, to sa už nestane, otázne je, či skupina bude hľadať náhradu a budúcoročný koncert v Bratislave, naplánovaný na október, sa napokon uskutoční. Carlos Marín bol plne očkovaný, uviedol jeho manažér.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie