Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dara to chcela natrieť Rytmusovi s úspešnejším mužom, krachne to ale na deťoch?! Komplikovaná budúcnosť!
Zdielať na
Hudba

Dara to chcela natrieť Rytmusovi s úspešnejším mužom, krachne to ale na deťoch?! Komplikovaná budúcnosť!

Archívna reportáž

Novému celebritnému páru Dara Rolins (49) a Pavel Nedvěd (49) sa mnohí potešili a prajú im zdar v partnerskom vzťahu. Nájde sa však aj nemálo takých, ktorí pochybujú o jeho dlhšom trvaní. Do svojej krištáľovej gule sa pozrela aj jasnovidka a uvidela komplikovanú budúcnosť týchto čerstvo zamilovaných hviezd.

Konečne sa Dara Rolins dočkala svojho princa na koni, keď´vyšla osudu trochu v ústrety a stretla sa po rokoch s futbalistom Pavlom Nedvědom. Spomenula si, že v Taliansku, kde hľadá inšpiráciu pre svoju módnu značku, žije tento jej ctiteľ, s ktorým sa spoznali v roku 2010. Odvtedy jej vraj na narodeniny posiela kvety na znak priazne. Bolo to zhruba pred pol rokom, keď ju vraj rozvádzajúci sa futbalista pozval do Talianska na kávu a bolo - "zatriasla sa zemy", ako povedala Dara. A ako bude, zisťovala pre Expres.cz jasnovidka Soňa H. s pomocou krištáľovej gule. Veľkú perspektívu ale hviezdnemu páru nepredpovedá.

Daru veštica vidípri výbere partnera ako samoľúbu. "Dara si veľmi chcela nájsť úspešného muža, úspešnejšieho, ako bol jej ex. Chcela sa blysnúť a zažiariť, lenže sa snaží, aby jej vzťah vydržal, nech to stojí, čo to stojí. A bude v tom pokračovať ďalej, nebude chcieť na verejnosti priznať ďalší krach," povedala hneď na úvod veštica. Po tom, ako ju opustil raper Rytmus, mu vraj chcela vyraziť dych nejakou hviezdnou známosťou. To sa jej konečne podarilo, ale nebude jednoduché tento vzťah udržať. Bez vzájomnej spolupráce to nepôjde. Ale problém môže byť aj inde.

Dara mlado nielen vyzerá, ale sa tak aj cíti:

​"V ich osude vidím veľké problémy pri riešení bežných záležitostí, ktoré by si ale mohla s iným mužom ušetriť. To bude určite veľká výzva. Neustále dochádzanie, problémy s deťmi, túžba po slobode a zároveň túžba usadiť sa a nedostatok času jeden na druhého. Málo romantiky a veľa povinností," postupne veštica vymenúva možné trecie plochy medzi zaľúbencami. Vidí tiež, že vo futbalistovej rodine s dvomi deťmi by nemal byť problém s prijatím Dary, čo bol kameň úrazu pri jeho mladej milenke, s ktorou sa možno aj preto rozišiel. Nepáčila sa ani akcionárom Juventusu, kde je Nedvěd vysokým funkcionárom. Jeho ale vraj celkom neprijme Lola, trinásťročná dcéra Dary, ktorú má s hudobníkom Matějom Homolom.

Svojho priateľa zatiaľ ukázala len na krátko v instastories, no radosť zo života zdieľa denne:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

"Vzťah začne trpieť únavou. Aby sa poriadne ukotvil, je potrebné, aby sa pravidelne stretávali a niečo spoločne budovali. Nie, aby boli podráždení, že spolu môžu tráviť len obmedzené množstvo času a ešte musia riešiť milión vecí okolo seba bez podpory partnera, objatia," vidí Soňa H. ďalšie problémy vo vzťahu, hoci sa vraj bude speváčka snažiť všetkých presviedčať, ako je všetko úžasné. "Lenže vydržať s ňou tiež nie je najľahšie. Je to veľmi samostatná žena, zamestnaná, ale potrebuje aj obrovskú starostlivosť a lásku," vníma ju veštica. "Pokiaľ nepodniknú veľký krok a nenasťahujú sa k sebe a nevyjasnia si, čo chcú a ako chcú fungovať aj trebárs o päť či desať rokov, vzťah to nevydrží. Nehovorím, že musia hneď plánovať dieťa, hoci aj na to príde reč...," uzatvorila prekvapivo svoju veštbu, ale jasnú odpoveď neposkytla. Ako obvykle, opäť to bola skôr znôška celkom logických možných komplikácií, ako reálna vízia. Napokon, v rukách to majú skutočne len oni dvaja.

Súvisiace články

Najčítanejšie