Jasno
18°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Cifrovci ukázali po prvýkrát dcérku! Za to, AKO to spravili, ale zožali poriadnu kritiku!
Zdielať na

Cifrovci ukázali po prvýkrát dcérku! Za to, AKO to spravili, ale zožali poriadnu kritiku!

Archívna reportáž

Matej "Sajfa" Cifra a Veronika Ostrihoňová patria medzi najznámejšie páry slovenského šoubiznisu. Na imidži si zakladajú, ako je zrejmé z ich profilov na sociálnej sieti, a v podstate denne pridávajú fotky zo svojho života. Od narodenia ich dcérky Sáry je dievčatko jednou z podstatných tém, no hoci je na fotkách často, ešte nikdy neukázali jej tvár. Až doteraz.

Dvojročná Sára Cifrová ešte celkom netuší, akí známi sú na Slovensku jej rodičia a už vôbec nevie, že aj ona je tak trošku hviezdou ich profilov na Instagrame. Najmä Sajfa sa často a rád chváli tým, aká je jeho dcérka šikovná, hoci, ako je pre neho typické, neraz je to výrazne zveličné, len aby bola zábava. 

Hoci je Sára pomaly na každej tretej fotke, v skutočnosti jej tvár na sociálnych sieťach ešte nikto nevidel. Jej rodičia sa, tak ako mnoho ďalších celebritných párov, rozhodli, že jej súkromie týmto odhalením nenarušia. Nielen pre jej bezpečnosť, ale aj z rešpektu voči jej vôli, ktorú zatiaľ nevie prejaviť.

Sajfa s manželkou prezradili pred časom toto o svojich preferenciách:

​No v sobotu pridal Sajfa na Instagram fotku, kde svoj malý poklad predsa len ukázal, no trochu inak, ako by si asi jeho priaznivci predstavovali. "Rodinka úžasných. Ideme za Ježiškom k Babiške a Dedovi," napísal k fotke z výťahu, kde sa je tvárou k mobilu otočená aj malá Sára. Tvár jej, ako vždy, prekryli smajlíkom, no to odraz na lesklom povrchu kabíny výťahu nechali bez prekrytia.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa © Sajfa (@sajfa)

Tváričku Sáry v ňom síce vidno a z dávkou fantázie si jej podobu človek domyslí, no ani zďaleka to nie je to isté, ako by ju rodičia prosto ukázali priamo. No ľuďom to stačilo dosť na to, aby Sajfu v komentároch skritizovali, aký je "trápny", že dal nálepku, keď dievčatko aj tak vidno v odraze. "Fakt vám neni trápne jej dávať machule cez tvár," spýtala sa jedna komentujúca. "Prekrytiu tváre nerozumiem, keďže ju je vidieť," zhodnotila druhá. No ako sa mnohí zhodli, je to vec rodičov, ako sa rozhodnú, a nikoho nie je nič do toho. Cifrovci teraz aspoň trošku fanúšikom svoj malý poklad ukázali.

Súvisiace články

Najčítanejšie