Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tomu sa povie oslava! Vémola sa buchol po vrecku, Ceterová ohúrila ako Elsa!
Zdielať na

Tomu sa povie oslava! Vémola sa buchol po vrecku, Ceterová ohúrila ako Elsa!

Archívne video

U Vémolovcov bolo v sobotu veselo. Dcérka Karlosa a Lely Ceterovej oslavovala druhé narodeniny a jej rodičia sa opäť vytiahli s prípravou. Kým minulý rok bola výzdoba v štýle Minnie Mouse, tento rok už prišla na rad jedna z najobľúbenejších postáv malých dievčatiek - kráľovná Elsa z Ľadového kráľovstva.

Minulý rok bola oslava prvý narodenín rozkošnej Lilinky skutočne veľkolepá. Kopa hostí sa ale nestala len svedkom gratulácií oslávenkyni, ale najmä zásnub. Zápasník MMA Karlos Vémola sa rozhodol požiadať bývalú playmate Lelu Ceterovú o ruku práve počas oslavy, čím nehrozí, aby na toto výročie niekedy zabudli. Lela povedala áno, a nebyť rizikového tehotenstva a Karlosovho úrazu, už by bol od júla aj manželmi.

Svadba sa síce o rok odložila, zato do rodiny pribudol sotva pred tromi týždňami malý Rocky. No v sobotu nebol hlavnou hviezdou on, ani Lela, ale malá princezná Elsa, hoci veľka princezná bola určite vyzývavejšia. Obe blondínky sa obliekli do šiat ako z rozprávky, dokonalo zladené s výzdobou.

Karlosove narodeniny v júli boli poriadny žúr:

Výzdobu a dekorácie zverili Vémolovci zjavne do rúk profesionálom. Nespočetne veľa balónov, všetky v modrobielych a fialových tónoch, dokonalo zladené dekorácie aj torta. "Je to neuveriteľné, ako rýchlo ten čas letí a už po druhýkrát sme sa všetci najbližší priatelia a rodina stretli pod jednou strechou, aby sme oslávili tento narodeninový deň," napísala k fotkám Lela a nezabudla poďakovať aj Karlosovi, s ktorým zažívajú po obnovení vzťahu už vyše roka zjavne úplnú idylku.

"Veľké ďakujem patrí môjmu mužovi práve za našu Lilinku, ktorá nám každý deň robí veľkú radosť a každý deň je aj vďaka nej krajší. Veľmi ich aj s Rockym milujem," vyznala sa zjavne dojatá, milujúca mama. Gratulácie v komentároch nemali konca, Lily ale nepochybne najviac ocenila darčeky, pričom ten najväčší si hneď aj vyskúšala - parádnu trampolínu, z ktorej sa zjavne tešil aj jej otec. Očarujúca bola ale aj štvorposchodová torta, no ako je zo záberov zjavné, hostí bolo na ňu dosť, evidentne majú v Česku makkšie opatrenia, ako u nás. 

Súvisiace články

Najčítanejšie