Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Bojoval o ňu celé roky?! Darina nová láska mohla prísť už dávno, TAKTO sa jej Nedvěd dvoril!
Zdielať na
Hudba

Bojoval o ňu celé roky?! Darina nová láska mohla prísť už dávno, TAKTO sa jej Nedvěd dvoril!

Archívna reportáž

Veľkým prekvapením azda pre všetkých bolo nedávne zistenie, že Dara Rolins (49) tajila niekoľko mesiacov svoj vzťah s čerstvo rozvedeným futbalistom Pavlom Nedvědom (49). O ďalšie prekvapenie sa postarala teraz sama speváčka, keď prezradila, že slávny futbalista jej dvoril a posielal kvety už roky predtým, ako sa dali dokopy. Bol veľmi vytrvalý až nastal vhodný čas, pred pár mesiacmi, keď sa speváčka rozhodla hľadať inšpiráciu a kontakty v Taliansku pre svoju módnu tvorbu a obchod. Pomoc hľadala práve u Nedvěda.

Čerstvá dvojica zaľúbencov, ktorú tvorí speváčka Dara Rolins a futbalista, dnes už viceprezident klubu Juventus Turín, Pavel Nedvěd, mala vraj k sebe pomerne blízko dávno predtým, ako konečne vznikla. Po prvýkrát sa mali stretnúť ešte v roku 2010, keď boli obaja patrónmi pražského polmaratónu. Slovenská speváčka a najlepší český hráč všetkých čias spoločne pózovali fotografom ako hlavné hviezdy tejto populárnej akcie. Na vtedy ženatého Nedvěda zrejme zapôsobila atraktívna Dara natoľko, že na ňu odvtedy nedokázal zabudnúť. Speváčka vtedy na futbalistu veľmi nereagovala a o niekoľko mesiacov začala chodiť s Rytmusom.

Odvtedy ale uplynulo jedenásť rokov a situácia sa celkom zmenila. "Na to fotenie si vôbec nepamätám. Ale je to vtipné. Pre Pavla je jedenástka osudové číslo, mal ju na drese," poznamenala pre Blesk s pobavením. K ich stretnutiu po rokoch došlo v Taliansku, kde "Grande Paolo" ako viceprezident futbalového Juventusu dlhodobo pôsobí a býva. "Myslím si, že keby som nebola takpovediac za rohom v Taliansku, k spoločnej schôdzke v Prahe by len tak nedošlo," zamýšľala sa Dara v telefonickom rozhovore pre reláciu Showtime.

Dara vek nerieši. A ani nemusí, keď jej sa zastavil už pred 20 rokmi:

​Ale zas až taká náhoda nebola, že sa strela aj s futbalistom. "Priznávam, trochu tomu pomohli naši spoloční priatelia a Pavel, ktorý sa mi veľmi kúzelným spôsobom už dlho dvoril... Už roky od neho dostávam na narodeniny kvety," prezradila veľké tajomstvo o Nedvědovej vytrvalosti. Zrejme potrebovala v Taliansku nejakú pomoc v rámci jej obchodných plánov a Nedvěd mohol pomôcť. Futbalista hneď zareagoval a pozval speváčku na kávu. "A bolo jasné, že sa zachvela zem," dodala dramaticky, no s úsmevom, zdôrazňujúc rozhodujúci moment Dara Rolins.

Dara žiari šťastím:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Rozvádzajúci sa Nedvěd bol vtedy známy svojou aférou s mladou parkúrovou jazdkyňou Luciou Anovčínovou (26), čo ale nebolo po chuti niektorým puritánskym akcionárom Juventusu. Podľa nich Pavel na svojom najvyššom poste kazil obraz turínskeho kolosu svojimi neverou a výstrelkami s Luciou. Osud zariadil, ze ju vymenil za Daru, ale obaja to tajili až do jeho definitívneho rozvodu. Po prezradení ich vzťahu milenci priam žiaria a majú spoločné plány aj na sviatky. "Pavel bude na Štedrý deň so svojou rodinou, rovnako ako ja budem s Matějom a Laurou. Obdobie medzi sviatkami už strávime spolu a Nový rok privítame spolu s Laurou a niekoľkými priateľmi v Taliansku v horách. Na to sa veľmi tešíme," prezradila na záver rozhovoru Dara v relácii Showtime.

Súvisiace články

Najčítanejšie