Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
TAKTO sa robí v Matrixe, Neo? Keanu pobavil fanúšikov prevozom vianočného stromčeku!
Zdielať na

TAKTO sa robí v Matrixe, Neo? Keanu pobavil fanúšikov prevozom vianočného stromčeku!

Archívna reportáž

Na celom svete sa pripravujú ľudia na blížiace sa vianočné sviatky. K tým patrí jednoznačne aj vianočný stromček, nech je to na ktoromkoľvek mieste našej planéty, kde prevláda kresťanstvo. Dokonca si ho chodia pred Vianocami osobne vyberať aj podaktoré celebrity. Terčom pobavenia na internete je fotka hollywoodskeho herca Keanu Reevesa (57), keď sa po stromček vybral so svojím športovým autom, akoby to bola dodávka.

Hlavný hrdina slávneho trojdielnej série Matrix, Keanu Reeves, je známy svojou skromnosťou. A už je zrejmé, že aj  vianočný stromček si chodieva vyberať a kupovať sám, nechce tým zrejme nikoho zaťažovať. Zaujímavý je ale spôsob prepravy jeho stromčeka. Prišiel si po neho na svojom luxusnom športovom aute a bolo jasné, že ho nemá kam napchať. A tak, keď si vybral spomedzi nakupených stromčekov ten, ktorý sa mu páčil najviac, dal si ho zabaliť a prosto ho hodil na strechu luxusného čierneho Porsche. Potom ho pripevnil špagátom a odfrčal na svojom športiaku domov. Niekto to všetko ale zachytil na fotoaparát a snímka začala kolovať po internete.

Hollywoodsky fešák je na snímkach ledabolo oblečený v čiernej teplákovej súprave, čiernych okuliaroch a klobúku. Na jeho tvári sa vyníma hustá brada. Na jednej fotke je vidieť, že zabalený vianočný stromček drží na streche "na dobré slovo". Keanu ho pripevnil k svojmu športovému autu dlhým lanom, hoci auto nie je určené na prepravu takéhoto tovaru, Reevesa to rozhodne neodradilo a predviedol, ako vyzerá "Matrix" v realite.

Pozrite si upútavku na najnovšie pokračovanie kultového filmu:

Do hľadáčika si auto s hercom a stromčekom zobrali aj milovníci Porsche. "Keanu Reeves sa na Vianoce určite dostal na náš zoznam nezbedníkov za to, čo urobil s jedným z našich obľúbených áut. Ako môžete vidieť na týchto fotografiách, na strechu svojho Porsche Carrera 4 pripevnil vianočný stromček. Hanba vám, pán Reeves!", objavilo sa v jednom z komentárov. "Podľa toho, čo vieme, ide o model 911 Carrera 4 z roku 1996, ktorý bol v tom čase (aj dnes) veľmi populárnym športovým vozidlom. Porsche 911 Carrera predstavovalo "základný model" modelu 993 a bolo dostupné vo verziách s pohonom zadných a všetkých kolies. Bol vybavený 3,6-litrovým motorom M64 s prirodzeným nasávaním, ďalej vyvinutým z modelu 964 a kombinovaným s novým výfukovým systémom s dvojitým prietokom, ktorý teraz obsahoval dva katalyzátory," neodpustil si fanúšik auta odborný výklad. Teraz môže smelo pridať aj jeho schopnosti nákladiaku.

Takto skvostne to Keanu vyriešil:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Keanu Reeves (@keanureevesofflcial_)

Podľa toho, aké je na fotke luxusné auto špinavé, je Keanuovi úplne jedno, akú má u znalcov hodnotu. "Musí mať pekné peniaze, keď s tým, čo my považujeme za úžasné auto a jazdu s ním, on zaobchádza ako s "potkaním" autam. Nepomáha ani to, že stromček je pripútaný špagátom, ktorý prechádza vnútrom auta," odsúdil herca zanietenec Porsche. Iný zas ironizoval, narážajúc na Reevesovu podporu charity. "Neskôr daroval Porsche bezdomovcovi bez rúk a potom išiel 100 km do najbližšieho lesa, aby znovu zasadil strom, po ktorom dal jedlo hladujúcim veveričkám a srnkám," preháňal jeden z komentujúcich, no pravdou je, žeby aj nemusel byť ďaleko od pravdy. Keanu je v zmysle dobročinnosti skutočne vzácny zjav.

Súvisiace články

Najčítanejšie