Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
TAKTO ste Rytmusa ešte nevideli! Jasmina zverejnila šialené video, na ČO ju zbalil!
Zdielať na
Hudba

TAKTO ste Rytmusa ešte nevideli! Jasmina zverejnila šialené video, na ČO ju zbalil!

Archívna reportáž

Jasmina a Patrik Vrbovskí tvoria nielen manželský pár, ale pokojne by sa užili aj ako pár zabávačov. Najmä Jasmina nedbá robiť a zverejňovať aj úplne šialené čísla, na veľkú radosť jej fanúšikov. Teraz ale zverejnila videjko, kde je hlavnou hviezdou jej manžel tak, ako ho ešte asi nikto nevidel.

Hip-hop ako životný štýl obnáša aj tanec, ktorý je pre mnohých totálnou vášňou už od detstva. Na Slovensku máme pár ikon, počnúc pionierom a nekorunovaným kráľom Fredym Aysim, cez Jara Bekra či Laciho Strikea, a mnohých ďalších skvelých tanečníkov. Očakávalo by sa, ž čosi bude vedieť aj Rytmus, no číslo, ktoré predviedol pred Jasminou, by od neho skutočne nikto nečakal.

Rytmus sa začal pred Jasmininým mobilom vlniť, akoby ho za to platili, ale ešte slovenskými korunami, keďže si vybral disko hitovku z 90. rokov. "Coco(t) jumbo dance," vtipne pripomenula názov pesničky Jasmina a nenápadne pomenovala aj manželovu choreografiu.

Rytmus ani Jasmina trémou rozhodne netrpia:

Asi nie je nič sympatickejšie, ako keď si ľudia, tobôž slávni a bohatí, dokážu robiť žarty sami zo seba. Rytmus na jednej strane seká drsného frajera, kráľa rapu, na druhej zo seba spraví karikatúru diskočáva spred 30 rokov. Aj Jasmina k videu napísala, že práve tým si ju získal. Iste nemala na mysli tú skvostnú choreografiu, ale práve humor, ktorý je v ich vzťahu nepochybne medzi zásadnými zložkami. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Rytmus zdieľal video s ešte vtipnejším komentárom: "Takto tancujem, keď mi manželka povie, že chce Bvlgari náramok". Na čo mu jeho manželka neostala nič dlžná a pridala veľký prísľub: "Uvidíš ako budem tancovať ja, keď ho dostanem". Ktovie, či to bude zverejniteľný tanček, no ľudia si ho už pýtali. Zatiaľ im ale zjavne stačí Rytmusov, lebo toľko vyrehotaných smajlíkov a nadšených komentárov asi doteraz ešte nezískal. Už dávno nemal toľko zhliadnutí a nadšených komentárov, je jasné, že v týchto tristných časoch ľudia vítajú každé rozptýlenie a Rytmus im ho ponúkol v skutočne dokonalej verzii. 

Súvisiace články

Najčítanejšie