Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Škandál u Krausa! TAK, ako mladý spevák ho ešte nikto neskritizoval!
Zdielať na

Škandál u Krausa! TAK, ako mladý spevák ho ešte nikto neskritizoval!

Zdroj: youtube/screenshot Show Jana Krause

Jednou z najúspešnejších talk show v našom priestore, ktorú vysielala aj televízia JOJ, je rozhodne tá s Janom Krausom (68). Nie všetci sú ale nadšení, niektorým jeho provokatívny, priam drzý spôsob komunikácie prekáža, iní majú pocit, že to už preháňa s reklamou, ktorú vraj často podsúva aj priamo vo vysielaní. Herca a speváka Jordana Haja najnovšie mimoriadne nahnevalo, že Kraus vložil reklamu priamo do rozhovoru bez toho, aby ho na to vopred upozornil.

Český herec Jan Kraus zažiaril vo viacerých filmoch, kde mu obvykle prischli nie práve lichotivé postavy, na čele s čarodenjníckou rozprávkou Saxana, no z pohľadu súčasnej generácie je najmä moderátor obľúbenej talk show. Divákom sa páči jeho svojský humor a sarkazmus, no spokojní nikdy nie sú všetci. Nedávno sa posťažoval aj partner českej speváčky Emmy Smetana (33), všestranný umelec Jordan Haj (33). Moderátora zaujímali podľa herca povrchné otázky, napríklad ako sa vyslovuje jeho priezvisko, čomu venoval dosť času na úkor iných zaujímavejších tém, kde by sa mohol Haj so svojou tvorbou predstaviť divákom zaujímavejším spôsobom.

Už počas rozhovoru bolo vidieť, že sa Haj márne snaží povedať niečo viac o sebe a jeho aktivitách, pretože ho Kraus neustále prerušoval, čo ho vyvádzalo z rovnováhy. Pritom v publiku sedela aj jeho žena s deťmi, ktorá mu stále niečo diktovala do sluchátka v jeho uchu. Ona sama nemala s Krausom v jeho šou pred rokmi dobré skúsenosti, a tak zrejme chcela partnerovi radiť, ale nepomohlo to, ba možno ešte situáciu zhoršilo. "Keď som po vysielaní odišiel do šatne, najprv som asi dvadsať minút nehybne ležal na zemi, snažil som sa to rozdýchať, cítil som sa trápne, hlúpo a trochu zneužitý," opísal svoje rozpoloženie samotný Haj na Instagrame.

Miestami je zjavné, že Jordan sa tvári veľmi rozpačito:

Vadilo mu aj to, že ho štáb vôbec neupozornil, že v jeho výstupe bude vložená reklama, ktorej sa tak nechtiac stal účastníkom. "Prečo napríklad nikto necítil potrebu povedať mi pred rozhovorom, že z dvanástich minút plytkého tliachania okolo pôvodu a výslovnosti môjho mena je v pláne odkusnúť ešte tri minúty na natlačenú etudu na umiestnenie reklamy," posťažoval sa umelec. Haj zjavne očakával od Krausa nejaké otázky o jeho aktivitách ako hudobníka, herca, či režiséra a autora videoklipov, alebo aj štúdia v Izraeli. To všetko však prebehol iba veľmi okrajovo. Jordana ale celkom rozhodila donášková služba v jeho vstupe a zrejme celkom dobre ani nechápal o čo ide.

Svoje rozčarovanie z prístupu známeho herca a moderátora Jana Krausa zdieľal s fanúšikmi na Instagrame: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jordan Haj (@jordanhaj)

Nielen Hajovi to prišlo trápne a nevhodné. "V poslednej dobe je to hrôza, nedá sa na to pozerať! Tá trápne vložená reklama uprostred rozhovoru," kritizoval nejeden z divákov praktiky Jana Krausa v jeho šou. "Kraus už nie je, čo býval," myslí si ďalší. Ostatní boli ešte ostrejší a neváhali moderátora označiť za sebestredného, namysleného, trápneho. Už nejakú dobu má sledovanosť tejto šou zostupnú tendenciu, pribúda konkurencia a predsa len, Kraus je po dlhých rokoch už trošku opozeraný. Na druhej strane práve je štýl komunikácie, hraničiaci miestami s aroganciou, je mnohým sympatický a treba uznať, že podobný moderátor sa v našich končinách nevyskytuje.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie