Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Affleck viní za svoj alkoholizmus manželstvo s Jennifer Garner, fanúšikovia mu to poriadne vytmavili!
Zdielať na

Affleck viní za svoj alkoholizmus manželstvo s Jennifer Garner, fanúšikovia mu to poriadne vytmavili!

Archívna reportáž

Opätovne zamilovaný Ben Afflack (49) žiari šťastím a staronovej lásky Jennifer Lopez (52) akoby sa nevedel nabažiť. Benifer, ako ich kedysi nazvali, tvoria krásny pár, ktorý všade vzbudzuje veľkú pozornosť. Všetci ich priaznivci im lásku veľmi prajú. Jen sa nebojí verejne priznať svoje šťastie a zamilovanosť s Benom, ba neodmieta ani sobáš s ním. Nedávno prehovoril pekne o ich vzťahu aj Ben, ktorý je inak zdržanlivejší v rozhovoroch o svojom súkromí. Prekvapivo sa ale teraz vyjadril o svojej exmanželke, hviezdnej herečke Jennifer Garner, a nebolo to nič lichotivé.

Hviezda Bena Afflecka opäť žiari, najmä odkedy púta ozornosť s obnoveným vzťahom s Jennifer Lopez. Na svete teraz nie je snáď žiaden iný vzťah tak veľmi sledovaný, ako ten ich. Títo atraktívni herci sa dali dokopy po mnohých rokoch od zrušenia ich svadby, a ich návrat k sebe vnímajú všetci ako veľkú romantiku. V čase, keď sa rozišli, žil Ben dosť zhýralým spôsobom života, v spojení s nadmerným pitím alkoholu, čo zrejme bolo veľkým tŕňom v oku Jennifer. Ani po ich rozchode s tým neprestal a musel parkrát podstúpiť aj liečbu.

O to prekvapujúcejšie vyznelo jeho vyjadrenie sa v rozhlasovej talk šou Howarda Sterna, že jeho alkoholizmus vzniklo v manželstve s herečkou Jennifer Garner (49), s ktorou majú tri deti, Violet (15), Seraphinu (12) a Samuela (9). V rozhovore sa vyjadril, že manželstvo s Jennifer sa rozpadlo dávno predtým, ako sa v roku 2015 oficiálne rozišli, ale zostali spolu kvôli deťom, píše portál PageSix. "Čiastočne som začal s pitím kvôli tomu, že som sa cítil uväznený," zveril sa herec. "Vedel som, že nemôžem odísť kvôli deťom, ale bol som nešťastný a nevedel som, čo mám robiť. A tak som začal piť škótsku a vždy zaspal na gauči, čo nebolo dobré riešenie," vyspovedal sa.

Garner pred časom označili za najkrajšiu ženu sveta, ona sama sa tak nevidí:

"Jednoducho nám manželstvo nefungovalo. To sa stáva. Milujem ju a vážim si ju, ale už sme nemohli byť manželia. Bolo to vzájomné. Urobili sme to najlepšie, čo sme mohli," priznal sa so svojim trápením a dodal, že keby zostal manželom Garner, pravdepodobne by pil dodnes. Nezabudol však pripomenúť, že sa obaja na rozvode priateľsky dohodli a aj doteraz zostali v priateľskom vzťahu. Iste nemal v úmysle nejakým spôsobom sa dotknúť svojej exmanželky, ale podaktorí to tak zjavne zobrali a ich reakcie si veru za klobúk nedá, ako už aj šokovaný herec priznal. Mnohí mu vstupovali do svedomia pokarhaním za jeho alibistické slová o manželstve so skvelou herečkou a považujú to voči nej za neférové.

Ben je momentálne šťastný po boku svojej exsnúbenice, speváčky Jennifer Lopez:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

​Práve bývalá manželka prinútila Bena absolvovať odvykaciu kúru po jeho poslednom veľkom fláme v roku 2018. A nebolo to prvýkrát, čo mu bola oporou v jeho boji so závislosťou. "Obviňuješ svoju ex za svoje pitie? Veď si bol opilec, než si si ju vzal," zaútočil na herca jeden z komentujúcich s tým, že by mal radšej prevziať sám zodpovednosť za svoje správanie."Ak takto hovoríš o matke svojich detí, rozhodne to z teba nerobí dobrého otca, ale skôr hovädo," naložil mu ďalší. 

Ben sa v minulosti priznal, že so závislosťou bojujú takmer všetci jeho rodinní príslušníci, vrátane jeho brata, ktorý pracuje tiež vo filmovom priemysle. Snáď jeho láska k Jennifer konečne ukončí toto jeho rodinné prekliatie. No ešte predtým by bolo dobre, aby sa exmanželke ospravedlnil za nemiestne obvinenia. To už v podstate aj spravil, keď sa vyjadril, že je z reakcií šokovaný, lebo to tak nemyslel a o exmanželke, matke jeho detí, by nikdy nič zlé nepovedal.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie