Jasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Slováček zúri a volí tvrdé slová! Jeho exmilenka Gelemová má nový objav, opäť je to starší, bohatý muž!
Zdielať na

Slováček zúri a volí tvrdé slová! Jeho exmilenka Gelemová má nový objav, opäť je to starší, bohatý muž!

Archívna reportáž

Aj keď milenecký pár, ktorý tvorila známa dvojica Felix Slováček (78) a Lucie Gelemová (38), oznámil svoj rozchod už na jar, zjavne až teraz sa to stalo v skutočnosti. Obaja sa spolu doteraz intenzívne stretávali a známy hudobník sa s ňou pravidelne objavoval aj v spoločnosti celebrít, kde Gelemová získavala kontakty a zviditeľňovala sa. Rozhodne sa jej to oplatilo, najmä pri propagácii jej výtvarnej tvorby. Na jeseň jej Felix výdatne pomohol s uskutočnením veľkej výstavy a práve vďaka nemu sa aj zoznámila s mužom, ktorý si zjavne získal jej srdce.

Ani ostrieľaný hudobník Felix Slováček sa nevyhol konfrontácii so zrejme ešte "prefíkanejšou" osobou, ktorá ho dostala tam, kde nechcel. Ktovie, čo Slováček zamýšľal, keď od mája, po oznámení ich rozchodu, spolu s Lucií Gelemovou na verejnosti tvrdili, že sú iba priatelia, ale stretávali sa pritom ďalej intenzívne v súkromí aj v spoločnosti. Ako sa ale zdá, Lucie už skutočne chcela nový, perspektívnejší vzťah. Nakoniec, sám hudobník pri rozchode tvrdil, že zostávajú už iba priatelia, pretože nedokázal naplniť jej túžby po dieťati a manželstve. Teraz sa ukázalo, že rozchod nebral až tak vážne, keď zjavne nadmieru rozčúlený oznámil, že je už koniec, píše portál Blesk.cz.

Ešte v septembri neváhal Gelemovej pomôcť s veľkou výstavou jej obrazov v Obecnom dome v Prahe. Ale s čím zjavne nerátal, spolu s ňou jej "dohodil" nechtiac aj nového milenca. S tým ju nachytali českí paparazzovia, ako spolu strávili noc v hoteli, fotky si môžete pozrieť TU"Spoznali sa vďaka tomu, že som zháňal ľudí, ktorí by kúpili jej obrazy," priznal Slováček pre eXtra.cz. "Chcel som jej pomôcť sa presadiť, pomáhať jej, pretože sa mi páčilo, ako je do veci zapálená. Výstavu  v Obecnom dome som jej zariadil. O tom chlapíkovi som vedel, párkrát sa s ním už niekde ukázala... Bol som ale presvedčený, že s ním má rande kvôli svojmu maľovaniu a sponzoringu. Zmýlil som sa a nehodlám už zo seba ďalej robiť idiota..." dodal už zjavne rozčúlený umelec.

Vypočujte si muzikantské umenie Felixa Slováčka: 

Ale ohrdnutý muzikant zašiel ešte ďalej vo svojom hneve. "Už nie sme ani kamaráti a Lucie sa musí okamžite vysťahovať z bytu, ktorý platím. A zdôrazňujem, že sa musí vysťahovať hneď! Ak to neurobí, zajtra jej osobne zbalím veci do vriec a vynesiem pred ten malešický dom na chodník," dodal s hnevom. Slováček Gelemovej totiž platil nájomné v dome v Malešicích. "Dokonca som ten byt napísal na ňu a iba ho platil. Tak teraz je s tým koniec!", jasne odkázal, že už nebude jej "peňaženkou". Odrazu ho jeho veľkodušnosť k Lucii zjavne celkom prešla.

Lucie si život na výslní a pozornosť podstatne starších mužov zjavne užíva: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Gelemová (@luciegelemova)

Ako vždy, aj teraz ale ostala Gelemová akoby celkom nad vecou. "Môj vzťah s Felixom sa nezmenil. Považujem ho za svojho priateľa, ak on mňa nepovažuje, je to jeho problém," odpísala Lucie na otázku pre Super.cz. "Nemám potrebu sa k svojmu súkromiu vyjadrovať, pretože s Felixom už od mája nie sme pár a som slobodný človek. Felix prechádza zložitými psychickými stavmi a ja pevne dúfam, že sa to čoskoro zlepší," dodala s chladniou hlavou Gelemová. Slováček si zrejme "trieska hlavu o stenu", že si sám zabezpečil konkurenciu. Vie len toľko, že sa volá Vladimír Michalčák."Počul som o ňom len to, že už nežije so svojou manželkou a že má dve dcéry,"  zveril sa. Na prvý pohľad je zjavné aj to, že je to opäť starší muž, hoci v porovnaní so Slováčkom bude mať zrejme aj o 20 rokov menej. No keďže Gelemová je od Felixa mladšia o 40 rokov, ešte stále ide o výrazný rozdiel. Otázne je už len to, ako vážne to s ňou myslí nový objav.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie