Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tri rozvody, internetová zoznamka, zázračná diéta a konečne ten pravý? Basiková žiari šťastím!
Zdielať na
Hudba

Tri rozvody, internetová zoznamka, zázračná diéta a konečne ten pravý? Basiková žiari šťastím!

Archívna reportáž

Známa česká speváčka Bára Basiková (58) vie nielen dobre spievať, ale má talent aj na písanie. Aktuálne pokrstila už svoju tretiu knihu s názvom "Keď skočíš, ja tiež", ktorú napísala počas prvej vlny pandémie na základe jej internetového blogu. Na krst ju prišiel podporiť Leoš Mareš, ktorý z knihy prečítal krátky úryvok. Téma sa týka hlavne jej vzťahov s mužmi. Na krste vládla príjemná atmosféra a na krste sa zúčastnili aj miliardár a matematik Karel Janeček, režisérka Helena Třeštíková či herec Bořek Slezáček.

Pre Báru Basikovú boli jej vzťahy s mužmi veľmi bolestnou záležitosťou, v tomto smere nemala nikdy veľké šťastie. Trikrát sa rozviedla, zažila domáce násilie, trpela kvôli milenkám a ďalším problémom. Spomína, ako sa musela kvôli deťom držať napriek bolesti na duši aj na Vianoce. "A tak sa z niekoľkých Vianoc stala nočná mora, bolestná spomienka a moja malá trauma. A od tých dôb sa vždy priplazí ten splín a niekedy ma to ku*va veľmi bolí. A aby som ho od seba zahnala, snívam naschvál o krásnych, pokojných Vianociach plných nehy a lásky. A predstavujem si vedľa seba niekoho, kto ma úprimne a srdečne vezme za ruku," priznala svoju trpkú skúsenosť speváčka s krásnym hlasom.

Tieto Vianoce to bude mať ale celkom iné. Dobrého chlapa si po troch rokoch od rozvodu jej tretieho manželstva našla, ako prezradila už v apríli na svojom blogu. Jeden čas skúšala aj šťastie na online zoznamke, ale nepozdávalo sa jej to, ponuky, ktoré dostala, boli priam šialené a zvrhlé. "Po niekoľkých hodinách som si uvedomila, že je to šialenosť a aplikáciu som zmazala. Lásku som našla tam, kde som ju nečakala," prezradila s tým, že partnera si našla celkom inak. "Keď si niečo veľmi želáte, zvyčajne sa vám to splní. S novým mužom sme sa náhodou stretli v Liberci na jednej akcii a našťastie je Liberec len kúsok od Prahy, zatiaľ za sebou jazdíme," zverila sa speváčka.

Pozrite si nedávno odpremiérovaný videoklip k Bárinej piesni s názvom Andělé v mých vlasech:

Bára si pochvaľuje, že prežíva v súčasnosti šťastné obdobie svojho života a povedala aj, kto ju robí najšťastnejšou: "Môj súčasný partner, ktorý je mojím priateľom, oporou a istotou". Kvôli tomu, aby sa cítila sebavedomejšie, zmenila aj životosprávu a zoštíhlela. Svojou peknou a pevnou postavou sa rada občas pochváli aj na Instagrame. "Už dva roky jem podľa systému 8/16, to znamená, že 16 hodín nejete a 8 hodín môžete jesť čokoľvek, je to v podstate prerušovaný pôst. Najlepšie je to napríklad od deviatej do sedemnástej a do druhého dňa nič nejesť," vysvetlila pre ŽivotvČesku.cz spôsob, ako si upravila hmotnosť.

 Bárinu novú knihu s názvom Když skočíš, ja taky pokrstil jej kamarát a kolega Leoš Mareš:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bára Basiková (@barabasikova.cz)

"Teraz necvičím. Chodievala som predtým. Ale vždy, keď sa chcem dostať trochu do kondície, tak chodím cvičiť. Je povinnosťou každej ženy vyzerať dobre a pre speváčky a herečky to platí dvojnásobne. Nechceme ľudí na pódiu strašiť," povedala svoj názor, podľa ktorého sa aj riadi a iste sa chce páčiť aj svojmu partnerovi. Na prezentáciu a krst svojej novej knihy ale ešte svojho nového partnera nezobrala. Boli tam však jej dve dcéry a kamarátka Lucie. Po čase ho snáď odtajní, ale zatiaľ si spolu užívajú v súkromí aspoň víkendy. Bára si iste nechce tento vzťah pokaziť príliš veľkou publicitou, na ktorú už doplatili mnohé vzťahy. 

Súvisiace články

Najčítanejšie