Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Aneta Parišková o USA a covide: Je to úplne iný svet!
Zdielať na

Aneta Parišková o USA a covide: Je to úplne iný svet!

Začiatkom tohto roka jojkárska moderátorka Aneta Parišková (48) poriadne prekvapila divákov, keď ohlásila, že sa na nejaký čas sťahuje za oceán. No tento krok bol celkom pochopiteľný - po roku boja s ťažkou chorobou si Aneta jednoducho povedala, že je čas hodiť to za hlavu a skúsiť celkom inú klímu - floridskú.

Keď sa Anetka na jar minulého roku dozvedela, že musí zviesť jeden z najtvrdších súbojov vo svojom živote, ani na sekundu nezaváhala, že do víťazstva musí dať všetko. Proti nej stála rakovina, Non-Hodgkinov lymfóm, no našťastie, Aneta, či presnejšie jej otec, si včas všimli jeden zvláštny detail. Dá sa povedať, že navretá žila na krku jej zachránila život.

Po ohlásení choroby sadol do lietadla smer Slovensko Anetkin manžel Miroslav Polakovič, aby sa postaril o jej troch synov a pomáhal, až pokým bude treba. Cesta za oceán smerom do jeho bydliska, je tak trochu poďakovaním, že to s nimi absolovoval a bol Anetke po celú dobu obrovskou oporou. Navyše život tam sa aktuálne od toho nášho poriadne líši.

Aktuálne bola Anetka v USA podporiť svoju nevlastnú dcéru pri jej veľkom úspechu:

"Musím povedať, že v Amerike je akosi pokojnejšia atmosféra. Sú tam voľnejšie pravidlá, ale tie ktoré sú, ľudia nemajú problém dodržiavať. Nestretla som sa s tým, že by niekto išiel do obchodu, alebo do lietadla bez masky," podelila sa Parišková o zaujímavý postreh, že nie všade panuje taká ťažká atmosféra zmesi strachu a zúfalstva, ako na Slovensku.

Aneta s manželom oslávili tretie výročie svadby:

Je presvedčená aj o tom, že aj vakcináciu vnímajú za oceánom inak. "Keď som stála v rade za dvomi mladými mužmi, sa rozprávali, že sa tešia, že tam sú a vakcínu považovali za občiansku povinnosť," priblížila pekný príbeh a motiváciu dvoch mladých ľudí. Hoci Anetka na vlastnej koži nebola svedkom demonštrácií, ani odporu voči opatreniam, aj v USA sa predsa len konali masové protesty, keď prezident Biden ohlásil, že očkovanie bude povinné. Nateraz je však i tak opäť presídlená domov, na Slovensko, kde sa dá hovoriť doslova o rozpoltenej spoločnosti. Niet pochýb, že aj vzhľadom k tomu zrejme nepotrvá dlho a Anetka si pôjde od hejtu, ktorý tu panuje, opäť oddýchnuť na slnečnú Floridu či do Kalifornie, ktorá je domovinou pre Pariškovej manžela Mirka.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie