Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Sexi Šmajda hlási rozchod! Presne vie, s čím má jeho budúca láska počítať!
Zdielať na

Sexi Šmajda hlási rozchod! Presne vie, s čím má jeho budúca láska počítať!

Zdroj: Instagram/MS

Fešný spevák Miroslav Šmajda (33), ktorý sa dostal do povedomia verejnosti najmä vďaka svojmu účinkovaniu v speváckej súťaži, kde skončil ako druhý, bol vtedy idolom najmä mladých dievčat. Doteraz tomu nie je inak, aj keď sa odvtedy výrazne zmenil. Z dlhovlasého blonďatého anjelika, ktorý vedel na pódiu napriek vtedajšej neskúsenosti urobiť celkom dobrú šou, sa stal krátkovlasý svalnatý drsňák. Ešte stále spieva a hrá so svojou kapelou, a žije spokojne v Prahe. V partnerskom vzťahu sa mu ale zatiaľ veľmi nedarí.

Aj keď je Miro Šmajda predovšetkým spevák, nedávno sa predstavil aj ako fotograf. Zúčastnil sa krstu kalendára, kde celebrity pózovali v prospech nadácie Klíč k úsměvu, zameranej na pomoc obetiam domáceho násilia. Založila ju Mirova kamarátka, modelka Iveta Maurerová. "Páčilo sa mi to ako nápad a dohodli sme sa, že to nafotím," zdôvodňoval svoju účasť na krste sympatický spevák. Pre kalendár mu pózovali známe tváre ako Michal David, Zdeněk Troška, Lucie Vondráčková,  Eva Decastelo, Barbora Mottlová, Michal Kavalčík či Honza Musil.

"Fotografujem už asi štyri roky, ale vždy to bolo len na cestách. Toto bolo fotenie portrétov a veľmi ma to bavilo. Fotil som ich u seba doma na Vinohradoch, kde som si urobil ateliér," prezradil spevák z východného Slovenska, ktorý sa ale zrejme už natrvalo usadil v Prahe.  Zdalo sa, že sa usadil už aj v partnerskom vzťahu, no to sa práve rozplynulo.

Miro Šmajda a kapela Terrapie sa postarali aj o poriadnu rockovú pecku s názvom Sněhurva. V pesničke sú použité vulgarizmy, nie je preto vhodná pre deti a mladistvých: 

S pôvabnou Kateřinou tvorili pár posledné tri roky, zoznámili sa počas Mirovej šesťtýždňovej cesty do Ázie. "Už nie sme spolu, je to celkom čerstvé. Ale zostali sme priateľmi. Súčasný stav mi vyhovuje, venujem sa hlavne práci," povedal Miro pre Super.cz. K tomu dodal, že ak náhodou zas objaví nejaké dievča, nemusí to byť modelka. Mali by sa jej ale páčiť muži, ktorí radi cvičia a zároveň nejedia mäso - to sú dve najznámejšie Mirove poznávacie znamenia. "Osobnou stránkou svojho života sa teraz nezaoberám. Ale ak sa to páči, je to tam," priznáva svalnatý Miro. Cvičiť chodí polonahý do prírody aj v zime. "To, či je nám zima alebo nie, je väčšinou v našich hlavách. Je to stav mysle," vysvetľoval svojim sledovateľov na Instagrame a pridal k tomu aj iné múdra okrem iného o tom, že chlad treba prijať a vychutnať si ho úplne bezstarostne. 

Miro Šmajda našiel záľubu vo fotografovaní:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miro Smajda (@miro.smajda)

"Kačenka je nielen skvelá partnerka, ale aj rovnaký blázon ako ja. Úplne rovnako to cíti. Ako  hovorí, sme vo fáze schádzania a ja to rešpektujem," povedal ešte v čase, keď s Katkou s chodením len začínali. "Prosím, neber si ma," napísal na kúsok kartóna veľkými písmenami kľačiac na ceste pred Katkou na Valentína. Na čo ona toto gesto na sociálnej sieti označila za dokonalú žiadosť. "Dokonalá žena je natoľko silná, aby povedala nie, skvelý Valentín," uviedol zas spevák na svojom Instagrame. Teraz je už ale voľný a naplno sa venuje hudbe.V posledných mesiacoch mal niekoľko koncertov s vlastnou kapelou Terappie a skupinou Walda Gang, v ktorej spieva. "Na to, ako to bolo obmedzené, vyšla sezóna dobre. S Terappiou budem pred Vianocami vydávať aj nový album," ukončil rozhovor sympatický rocker, ktorý zrejme dlho sám nezostane.

Súvisiace články

Najčítanejšie