Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Chce sa vrátiť k Patrasovej? Dáda to Slováčkovi spočítala, TAKÉTO chce odškodné!
Zdielať na

Chce sa vrátiť k Patrasovej? Dáda to Slováčkovi spočítala, TAKÉTO chce odškodné!

Archívna reportáž

Po nečakanom vyústení vyše sedem rokov pretriasanom trojuholníku manželského páru Felixa Slováčka (78), Dagmar Patrasovej (65) a Lucie Gelemovej (38), je otázkou, kde, kto a s kým bude tráviť Vianoce. Prelietavý Felix to ešte nemá celkom jasné. A Dagmar má predsa len ešte nejakú šancu, že nakoniec zostane Felix s ňou. Vie si aj predstaviť, aký darček by za roky ponižovania chcela od neho pod stromček.

Počas predvianočných dní sa vyplával do detailov na povrch náhly rozchod Felixa Slováčka s milenkou Luciou Gelemovou, aj keď oficiálne sa rozišli už v máji. Napriek tomu sa ale stretávali ďalej ako v súkromí, tak aj na verejnosti. Niečo si však zrejme celkom neujasnili, keďže po prevalení, že si Lucia našla iného chlapa, s ktorým prespala v hoteli Hilton, zostal Felix doslova šokovaný a Luciu preto nazýval nevyberanými slovami. Ona sa ale voči tomu ohradzuje a koná. Dokonca nahlásila na políciu, že má obavy o svoj život a o exmilencovi tvrdí, že má psychické problémy.

Inak reaguje Dagmar Patrasováá, keďže sa už objavujú správy o návrate Felixa k nej. "Prepáčte, ja sa musím smiať. Nikdy sme neprestali byť pár. K žiadnemu návratu nedošlo, Lucie Gelemová bola len milenka," povedala Patrasová. Ale vie si predstaviť, že by jej neverný manžel mal dať pod stromček drahý darček ako odškodné. "Sedem rokov mi ubližoval, a tak si myslím, že by som od neho mala dostať pod stromček minimálne platinový prsteň so sedemkarátovým diamantom," naznačila Blesku čo si tak asi predstavuje ako bolestné. "Povedal, že si uvedomuje, ako veľmi mi ublížil, a že sa mi to pokúsi všetko vynahradiť," zverila sa ďalej s tým, že zrejme budú spolu s manželom tráviť Vianoce a Nový rok. Felix by vraj rád strávil Silvestra kdesi v exotike.

Toto o sebe Dáda prezradila pred pár mesiacmi v talkshow:

Felix Slováček však hovorí niečo iné. V rozhovore pre idnes.cz o darčeku pre manželku jasno nemal. "Už na to ani nie je čas. Po prvé, šperky ako také sa nedajú nikam vziať. Kožuch, ten si žena ani neoblečie, pretože jej ho môžu posprejovať a zničiť ochrancovia zvierat. Takže to bude skôr pekná vôňa alebo šál, neviem. Budeme musieť zájsť do nejakého outletu a niečo vybrať," so smiechom odpovedal vtipkár Felix. A o tom, s kým strávi Vianoce, ešte tiež nepadlo rozhodnutie. "Potrebujem s tým poradiť! Určite budem s deťmi. S Luciou už nie, pretože to nie je ako kedysi. S Dádou tiež nie, tiež to nie je ako to bývalo. Takže asi pôjdem s deťmi na chalupu alebo niekam inam," zamýšľal sa hudobník ešte stále v dobrej nálade.

​Patrasová hovorila na jar zrejme pravdu, keď sa rozhodla, že mu definitívne prestala veriť, lebo nedodržiava svoje sľuby. Za tých sedem rokov jeho nevery mala dosť príležitostí to zistiť, až je na počudovanie, že k tomuto záveru dospela tak neskoro. Meno Gelemovej bolo a je vraj nich doma tabu. "Nikdy sa o nej doma nehovorilo, pretože nebolo vôbec čo riešiť. Tam už je to zero, nula. Tá pani je nula," tvrdí Dagmar. Slováček poňal súčasnú situáciu s manželkou svojsky. "Je trochu naštvaná, ale zatiaľ mi to veľmi nedáva zožrať. Ona len hovorí, že mi to povedala, že to takto dopadne. A to je pravda. Je to všetko moja vina... Nakoniec sa vraciam k Dáde. Nič iné mi nezostáva. Samozrejme, že teraz k nej chcem naspäť," povedal pre eXtra.cz, no neodpustil si predsa len poznámku, že by síce rád prijal mladšiu partnerku, ale je už vo svojom veku realista.

Súvisiace články

Najčítanejšie