Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Slováček zúri, Gelemová sa mu vyhráža zverejnením nahrávok! Jej nový milenec je ale pekný kvietok!
Zdielať na

Slováček zúri, Gelemová sa mu vyhráža zverejnením nahrávok! Jej nový milenec je ale pekný kvietok!

Archívna reportáž

Počas adventu sa postarala Lucie Gelemová (38), exmilenka hudobníka Felixa Slováčka (78) o pekný rozruch. Prichytili ju fotoreportéri Blesku, pred a po noci strávenej v hotelovej izbe Hiltonu v Prahe s novým mužom. To nedokázal Slováček predýchať a poriadne jej naložil, pričom neváhal použiť ani vulgarizmy. To sa jej samozrejme nepáči a vyhráža sa mu, že zverejní aj zvukový záznam z jeho vulgárnych nadávok, ktoré na ňu vychŕlil počas ich stretnutia, ak s tým neskončí.

Po zverejnení rozchodu s Felixom Slováčkom, mala Lucia Gelemová aj podľa jeho slov voľné pole, aby si našla muža, ktorý jej naplní túžbu po dieťati a rodine, na čo si už hudobník vo svojom veku netrúfol. Bolo to ešte v máji, ale keď sa teraz objavila správa, že sa nejaký nový muž objavil po jej boku, Slováček to nezvládol. Zrejme si celkom neujasnili čo a ako, ale ktovie ako naozaj bral rozchod s Luciou, keď sa s ňou intenzívne stretával a vodil ju do spoločnosti. Dokonca jej zabezpečil aj výstavu obrazov a kupcu obrazov, ktorý sa okolo nej odvtedy točí, píše portál Expres.cz.

"Je pravda, že to bol šok, z toho spôsobu, ako som k tomu prišiel... Čakal som, že Lucie príde s pekným človekom a budú mať aj deti, všetko budem vedieť a fandiť jej aj s tým. Ale že to bude týmto spôsobom? Že to urobí v podstate ako nejaká... nechcem to povedať... štetka. Boli sme veľkí priatelia. Myslel som si, že to tak môže zostať. Ale mňa to tak šokovalo, že s ňou nemôžem byť ani kamarát,"  hovorí šokovaný Slováček a z jeho slov je jasné, že ak niečo nie je podľa jeho predstáv, nie je ochotný to prijať. "Už nikdy s ňou nechcem mať nič spoločné. Už ju nikdy nechcem vidieť, zachovala sa naozaj odporne. Zachovala sa ako kur*a, tak to na mňa pôsobí. Už zo seba nenechám robiť blbca. Nemala ma klamať," rozčúlene tvrdí ohrdnutý exmilenec, akoby on bol neviniatko.

Známa pieseň Piccola e Fragile od speváka Druppho v podaní saxofonistu Felxia Slováčka:

Felix Slováček spočiatku netušil žiadnu zradu, keď sa objavili pred časom fotky Gelemovej s novým mužom, neskôr mu ale svitlo."Dal som si dve a dve dohromady, pretože ju s tým istým odfotili už pred mesiacom a teraz. Vtedy tvrdila, že to bolo len kvôli sponzoringu, stretnutie a poďakovanie, ale pravdepodobne to bolo viac," priznal sa a prezradil aj meno toho muža. Má to byť bohatý podnikateľ Vladimír Michalčák (56), ktorý bol v minulosti v hľadáčiku orgánov činných v trestnom konaní, píše portál Extra.cz. V roku 2013 polícia stíhala muža s týmto menom za podozrivé machinácie v súvislosti s pôžičkou pre nemocnicu v Mariánskych Lázňach. Na konte má ale podozrení viac. Podľa denníka Aha! je vraj tento muž v Cibulkových zoznamoch vedený aj ako bývalý agent ŠTB.

Lucie Gelemová si pozornosť médií a starších pánov zjavne užíva:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Gelemová (@luciegelemova)

V súčasnosti vlastní napríklad posilňovňu na pražskom Václavskom námestí, penzión a ďalšie firmy. Podľa webovej stránky Hlídač státu je v súčasnosti zapojený do 36 súkromných spoločností (vrátane dvoch neziskových) a sedem spoločností s ním spojených získalo 24 dotácií v hodnote 11 997 401 Kč. Pred 14 rokmi sa jeho meno spomínalo v súvislosti s topmodelkou Veronikou Vařekovou, keď s ňou mal vzťah po jej rozvode s hokejistom Petrom Nedvědom trvajúci dva roky. S Gelemovou teda Slováček tieto Vianoce iste tráviť nebude. Tešiť sa môže Patrasová, lebo Felix mení názor a zrejme bude na Vianoce v ich spoločnom dome. " Dúfam, že spolu strávime Vianoce ako rodina a bude všetko v pohode," prekvapuje zrazu muzikant, ktorý zjavne radikálne zmenil názor, pred časom o návrate k Dáde totiž ešte nechcel ani počuť. Zdá sa, že aj tu platí známe "kto sa smeje naposledy...".

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie