Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Celý otec! Schwarzeneggerov nemanželský syn vyrazil dych sexi fotkou dokonalej figúry!
Zdielať na

Celý otec! Schwarzeneggerov nemanželský syn vyrazil dych sexi fotkou dokonalej figúry!

Archívna reportáž

Keď sa pred mnohými rokmi objavila správa, že slávny hollywoodsky herec Arnold Schwarzenegger (74) má nemanželského syna Josepha Baena (24) so svojou pomocnicou v domácnosti, vyvolalo to veľké rozpaky. To bol aj jeden z dôvodov, prečo sa s ním jeho manželka Maria Shriver (66), pochádzajúca zo slávneho klanu Kennedyovcov, rozviedla. Ale práve tento nemanželský syn ide napokon úplne v jeho šľapajách, ako sa ukazuje.

Hollywoodskemu hercovi, pochádzajúcemu z Rakúska, Arnoldovi Schwarzeneggerovi, sa podarilo po jeho presídlení do USA urobiť priam závratnú kariéru. Stavil na svoje dokonalo stavané svalnaté telo, vďaka čomu vyhral sedemkrát Mr. Olympia. Práve jeho figúra zaujala aj vo filmovej hollywoodskej brandži, ktorá s obľubou nakrúca akčné filmy s osvalenými hrdinami. A Arnold sa javil byť aj vďaka svojej charizme ideál, čo sa aj potvrdilo. Nielenže sa stal veľkou hollywoodskou hviezdou, ale jeho šarmu podľahla aj krásna Maria Shriver, pochádzajúca z elitnej rodiny Kennedyovcov.

Povráva sa, že slávny herec bol priam závislý na sexe, čo by mohlo vysvetľovať aj to, že svojej krásnej manželke bol schopný byť neverný aj s ich pomocnicou v domácnosti. To príslušníčka tak váženej rodiny, ako sú v USA Kennedyovci, nemohla nechať bez ráznej odozvy. Ich manželstvo sa na jej žiadosť skončilo rozvodom, hoci mali spolu štyri deti. To posledné sa im narodilo približne v rovnakom časem ako jeho nemanželský syn. Arnold vtedy nedal pravdu najavo a malý Joseph vyrastal spolu s jeho ostatnými deťmi. Ale keď sa časom začal až príliš zjavne podobať na otca, došlo ku konfrontácii s jasným koncom.

Arnie mal prednedávnom vážne problémy so srdcom:

​Možno práve preto, aby pred otcom vynikol, robil už od ranej mladosti Joseph všetko preto, aby sa na neho čo najviac podobal a šiel v jeho šľapajách. Sebavedomie, odhodlanie, ale aj stavbu tela po otcovi na to rozhodne má.  Aktuálne sa pochválil fotografiou z nakrúcania filmu. "Som nadšený, že môžem nakrúcať film Lava," napísal syn Arnolda Schwarzeneggera a jeho bývalej gazdinej k fotografii z miesta nakrúcania na Honolulu na Havaji.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Joseph Baena (@projoe2)

Okrem toho, že sa ambiciózny syn Arnolda Schwarzeneggera snaží presadiť vo filme podobne ako jeho otec, ide mu v rámci jeho kariéry po presadení sa aj v oblasti realít . "Nie je to váš priemerný realitný maklér," napísal sebavedome v máji k fotografii, na ktorej stojí pred luxusným domom. "Som nadšený, že môžem začať novú kariéru v oblasti rezidenčných nehnuteľností. Teším sa na rast a učenie sa od môjho úžasného tímu, ale ešte viac sa teším na to, že vám nájdem nový domov!" Zameriava sa na lukratívny realitný trh v oblasti West L.A. a Silicon Beach v Los Angeles. "Všetko najlepšie k narodeninám Josephovi! Som na teba taký hrdý a milujem ťa! Drvíš to v posilňovni, v kariére realitného makléra a v herectve. Viem, že to bude ďalší fantastický rok," napísal mu slávny otec v októbri na povzbudenie. Zdá sa, že "mladý Arnold" má jasno - čo najviac sa pokúsiť zopakovať fenomenálny úspech jeho otca.

Súvisiace články

Najčítanejšie