Zatiahnuté, dažďové prehánky
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Žiadny pán Božský?! Hviezdu zo Sexu v meste obvinila už tretia žena zo sexuálneho útoku!
Zdielať na

Žiadny pán Božský?! Hviezdu zo Sexu v meste obvinila už tretia žena zo sexuálneho útoku!

Archívna reportáž

V priam kultovom seriáli Sex v meste, ktorý sa aktuálne po dlhej odmlke dostal opäť na obrazovky v novom pokračovaní, bol Chris Noth najväčšou mužskou hviezdou. Pán Božský, podľa ktorého začali milióny žien po celom svete označovať svojich milovaných, ale zrejme v skutočnosti ani trochu "božský" nie je. Minimálne tri ženy si o ňom myslia presný opak.

Hneď v úvode nového pokračovania seriálu Sex v meste nechali tvorcovia pána Božského v podaní Chrisa Notha zomrieť. Poriadne tým nahnevali fanúšikov, no zdá sa, že stačilo aj krátke zhliadnutie Notha na obrazovke, a niektorým ženám sa obnovili nie práve pekné spomienky na herca. Vo štvrtok zverejnil HollywoodReporter obvinenia prvých dvoch žien, ktoré tvrdia, že sexuálne obťažoval. Jednu v roku 2004 a druhú v roku 2015.

Prešli sotva dva dni a už aj tretia žena obvinila Notha zo sexuálneho útoku. Tridsaťročná technologická manažérka, identifikovaná pod pseudonymom "Ava", zažila s hercom nepríjemnosti v roku 2010, ako tvrdí pre portál DailyBeast. "Spočiatku som mala pocit, že som jediná osoba vo vesmíre, ktorá ma počuje hovoriť nie," uviedla Ava a priznala, že sa rozhodla verejne vystúpiť po tom, čo tak spravili dve ženy pred ňou. Herec obvinenia popiera.

Na návrat seriálu sa fanúšikovia veľmi tešili, reakcie po premiére ale nie sú veľmi priaznivé:

​V čase údajného útoku mala Ava 18 rokov a pracovala ako hosteska a speváčka v istej reštaurácii v New Yorku a snívala o hereckej kariére. Noth, vtedy 55-ročný, občas reštauráciu navštevoval, obvykle opitý. Ava uviedla, že raz si k nemu prisadla k stolu, kde sa rozprávali o jej kariére a rodnom Toronte. "Milujem kanadské ženy," spomenula si, ako jej Noth opakovane hovoril, keď si ju pritiahol na kolená, údajne ju ochytával a "tlačil na svoju erekciu". Po záverečnej za ňou vošiel do kancelárie, zhasol, začal ju bozkávať a pokračoval až k intímnym miestam. 

Hoci sa v obnovenom seriáli v podstate ani neukázal, veľmi sa tešil z jeho návratu na obrazovky, aj zo stretnutia so Sarah:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Noth (@chrisnothofficial)

Ava údajne opakovala "nie", na čo herec nereagoval, zastavilo ho až "nie tu". "Presvedčila som ho, že sa s ním stretnem niekde inde," povedala žena, ktorá už nereagovala ani na jeho esemesky, kde od nej žiadal adresu. Zástupca Notha odmietol v jeho mene tvrdenia Avy ako "úplný výmysel". "Chris nemá žiadne vedomosti o tom, kto je táto osoba, a ako uviedol včera, nikdy neprekročil a ani by neprekročil túto hranicu," znie vyhlásenie k obvineniu, podobne ako k predchádzajúcim dvom. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie