Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tri týždne v nemocnici s covidom! Šokujúci odkaz českého herca všetkým, ktorí mu želajú smrť!
Zdielať na

Tri týždne v nemocnici s covidom! Šokujúci odkaz českého herca všetkým, ktorí mu želajú smrť!

Zdroj: instagram/ME

Covidom postihnutý český herec Miroslav Etzler (56) leží už tretí týždeň v nemocnici a musí dostávať kyslík. Veľmi sa kajá za svoju váhavosť nechať sa zaočkovať. Pritom vraj nie je žiaden antivaxer, ale nevyšiel mu vraj na to čas. Je veľmi vďačný zdravotníckemu personálu nemocnice a nevie, ako sa má dostatočne odvďačiť všetkým, že sa o neho tak intenzívne starajú. Dnes mu je už jasné, že sa zaočkovať mal, aby sa možno vyhol ťažkému stavu, v akom sa nachádza.

Obľúbený český herec Miroslav Etzler skončil v nemocnici, kde bojuje s covidom a obojstranným zápalom pľúc. Napriek svojmu vážnemu stavu a liečbe sprevádzanej komplikáciami našiel dostatok síl, aby upozornil verejnosť, že nebol očkovaný, čo bola podľa neho obrovská chyba. A ako sa to už ukázala pri viacerých známych osobnostiach, ktoré covid prekonali a rozprávali o vážnosti svojho stavu, aj pri Etzlerovi sa našli mnohí, ktorí jeho stav podceňovali, obviňovali ho "hrania" na chorého, dokonca neverili, že je vôbec v nemocnici. 

"Mal som ťažký covidový atak spojený s obojstranným zápalom pľúc. Som na kyslíku a skôr tuším, ako viem, ako sa to bude ďalej vyvíjať,napísal Mirek po prijatí do nemocnice úprimne, no mnohí tomu neverili a písali, že keď je na tom tak zle, ako to, že zvláda nahrávať videá. No najtvrdšie reakcie prišli na Etzlerovu propagáciu očkovania, to už sa niektorí uchýlili nielen k urážkam, ale aj k tým najpodlejším prianiam smrti. 

Pred časom Etzler porozprával o svojom živote veľmi otvorene, vrátane boja s démonmi:

V piatok napokon zverejnil video, na ktorom sa má už zjavne lepšie, hoci stále počiť, že hovorí ťažšie a neustále sa zadýchava. Cítil potrebu poďakovať stovkám, či skôr tisícom fanúšikov, ktorí mu držali palce a prejavili podporu a uistil ich, že je všetko na dobrej ceste. No prihovoril sa nečakane aj tým, ktorí mu želali len to najhoršie, paradoxne, vrátane jeho brata, známeho novinára Tomáša Etzlera, podľa ktorého "neočkovaní nezomierajú dosť rýchlo".

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa mireketzler (@mireketzler)

"Často tu čítam, že pomáham svetovému zlu, lebo covid nie je. Je! A je to pekný darebák. Ja proste zatiaľ nemôžem sám dýchať. Cítim sa ale oveľa lepšie, už to skúšam aj bez kyslíku," vyjadril sa Etzler k svoju stavu. "Tým, ktorí mi nefandia, čo mi prajú, aby som zomrel, že dostávam za toto peniaze, taky tým prajem veľa zdravia a majte sa krásne," priam šokoval blahoskonným postojom herec, ktorý sa rozhodol oplácať kameň pohladením. Snáď mu aj cez tento láskavý prístup bude už čoskoro natoľko dobre, aby ho prepustili do domácej liečby.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie