Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hviezdny pár s radostnou novinou! Dcérka ešte nemá ani 1,5 roka a už je na ceste druhé!
Zdielať na

Hviezdny pár s radostnou novinou! Dcérka ešte nemá ani 1,5 roka a už je na ceste druhé!

Archívna reportáž

Nedávno oslávila narodeniny Katherine Schwarzenegger (32) a jej manžel Chris Pratt (42) k jej nezabudol napísať krásne vyznanie. Očividne je tento pekný pár veľmi šťastný, tešia sa aj z rozkošnej šestnásťmesačnej dcérky a ako sa zdá, na ceste je už aj ďalší potomok. Obaja rodičia si ho veľmi želali, Chris o tom otvorene hovoril už pred časom a Katherine je tiež z početnejšej rodiny, ako je to medzi Kennedyovcami, slávnou katolíckou rodinou, kam patrí jej mama, zvykom. 

Manželský pár, ktorý tvorí krásna Katherine Schwarzenegger, dcéra slávneho filmového akčného hrdinu a niekdajšieho guvernéra Kalifornie Arnolda Schwarzeneggera, a herec Chris Pratt, žije v absolútnej idylke. "Si taká úžasná manželka, matka, nevlastná matka a životná partnerka. Jednoducho si neviem predstaviť, aký by som bol bez teba stratený," vyznal sa pred pár dňami na Instagrame manželke k jej narodeninám herec známy napríklad aj z filmov Strážcovia galaxie či Jurský park. "Si krásna, tvrdá ako klinec, rozumná, hlboko premýšľajúca, mimoriadne inteligentná, si úplný šéf, večne cieľavedomá a komunikuješ ako nikto iný. Ďakujem ti za všetko," doložil k fotografiám zo slnkom zaliatej lode, kde si spolu užívali.


Katherine je šťastnou matkou ich šestnásťmesačnej dcérky Lylly Marie. Odkedy prišla vlani v auguste na svet, začala s týždennou sériou na Instagrame, v ktorej sa zameriava na bábätká a materstvo s názvom BDA Baby. Keď dosiahla dcérka rok, napísala krásne vyznanie. "Približne v tomto čase minulý rok som sa stala mamou. Aký to bol čarovný rok. S úžasom sledujem, ako moje dievčatko rastie a mení sa - prechádza z dojčaťa cez bábätko až teraz do fázy batoľaťa!" nadšene opisovala svoje materstvo. "Je jasné, že som prijala všetko dievčenské oblečenie, mašle a nádherné veci, ktoré mi mama schovala, aby som jej ich mohla odovzdať," spomínala na chvíle s mamou, keď jej posunula roky skladované kúsky.

Chris a Katherine sú skutočne krásny pár:

Viaceré zdroje z okruhu autorky knihy Dar odpustenia teraz potvrdili magazínu People, že je opäť tehotná. Pratt sa už v lete zveril pre E! News, že by chcel mať so svojou manželkou viac detí, a vraj je otvorený "ich mať toľko, koľko mu ten pán hore poskytne". "Dáme to. Budem sa o tom teda musieť porozprávať s Katherine, ale môj plán je ísť do toho. Je to naozaj krásne. Myslím si, že mať druhé dieťa naozaj zdôrazňuje to, čo bolo jedinečné na vašom prvom dieťati. Reagujem možno trochu inak. Už nie som taký drsný ako predtým. Tak trochu sa chcem s oboma len maznať," zveril sa a dodal, že túži byť rodine nablízku, chrániť ich a milovať.

Neprešiel ani týždeň od narodenín Katherine, takto krásne jej zaprial manžel:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa chris pratt (@prattprattpratt)

Podaktorí mu ale zazlievajú, že dcéra zatienila jeho syna Jacka (9), ktorého má s bývalou manželkou, herečkou Annou Faris. Pratt si začiatkom tohto roka za poďakovanie manželke na Instagrame, že mu "dala zdravú dcéru", vyslúžil aj nejaké výčitky. Jeho syn Jack, ktorého má s exmanželkou v striedavej starostlivosti, sa totiž narodil predčasne a v dôsledku toho musel podstúpiť množstvo operácií. Herec potom priznal, že sa po týchto výčitkách cítil "rozrušený a deprimovaný" a musel sa z toho dostávať. Je totiž presvedčený, že nezanedbáva ani svojho prvorodeného a názor ľudí tak cítil ako krivdu. Je už ale dosť ostrieľaný na to, aby vedel, že z názorov v diskusiách by si ťažkú hlavu robiť nemal, vždy sa nájdu kritici, hoci aj úplne neopodstatnene.

Súvisiace články

Najčítanejšie