Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ben Affleck sa po prvýkrát vyjadril k vzťahu s JLo! TIETO slová hovoria za všetko!
Zdielať na

Ben Affleck sa po prvýkrát vyjadril k vzťahu s JLo! TIETO slová hovoria za všetko!

Archívna reportáž

Aj keď romantické znovuspojenie hviezdnej dvojice Jennifer Lopez (52) a Bena Afflacka (49) sa počíta už na mesiace, Ben sa k tomu až doteraz oficiálne vôbec nevyjadril. Pri propagácii svojho nového filmu Nežný bar ale  herec pre denník The Wall Street Journal povedal, že sa za posledných päť rokov naozaj zmenil. Benifer, ako pár kedysi nazývali, obnovili svoj vzťah po takmer 17 rokoch. Dokonca boli aj snúbencami a chystali svadbu, ale pred oltár sa nedostali. Tento rok sa k sebe vrátili len niekoľko týždňov po rozchode JLo s Alexom Rodriguezom.

Ben Affleck konečne prehovoril o svojom obnovenom vzťahu s Jennifer Lopez a je zjavné, že je zaľúbený až po uši. "Je to krásne. Môj život teraz odráža to, akým človekom chcem byť a akým sa cítim byť," povedal pre nové vydanie Wall Street Journal. Na Jennifer a Bena sa prirodzene upriamuje veľká pozornosť, ale herec si stojí za svojím odmietaním verejne riešiť svoj súkromný život. "Vyhovuje mi mať zdravé hranice. Jednoducho nechcem hovoriť o svojom vzťahu v novinách. Precvičím si aspoň odstup," tvrdí racionálne zmýšľajúci herec, ktorý pochopil, že veľká publicita mu vie aj veľmi ublížiť.

​Kedysi svoj vzťah Benifer prežívali verejne, čo najmä JLo neskôr oľutovala - láska pod drobnohľadom ich napokon stála lásku. Samozrejme, aj individuálne odlišnosti. Zatiaľ čo Affleck mal rád večierky a alkohol, Lopez bola vždy disciplinovaná a naplno pracovala na svojej kariére. "Úprimne, sú veci, o ktorých sa hanbím otvorene hovoriť, pretože ich ľutujem. Keď sa obzriem späť, želám si, aby sa niektoré veci nestali, ušetril som niektorých ľudí bolesti a nedostal som od života také tvrdé lekcie," priznal v súvislosti so svojou náklonnosťou, ba priam závislosťou na alkoholu, kvôli čomu podstúpil niekoľkokrát aj liečenie.

Premiérovo sa ukázali bok po boku až po 5 mesiacoch vzťahu:

"Môžem povedať, že je to pre mňa rozhodne krásne," konštatoval Affleck o opätovnom zblížení sa s Jen. "A viete, jedna z vecí, ktorú si teraz naozaj cením vo všetkých aspektoch môjho života, je, že to bolo riešené spôsobom, ktorý to odráža. Môj život teraz odráža nielen osobu, ktorou chcem byť, ale aj osobu, ktorou sa naozaj cítim byť - čo nie je dokonalé, ale je to niekto, kto sa veľmi snaží a veľmi mu záleží na tom, aby bol úprimný, autentický a zodpovedný," zveril sa herec so svojimi pocitmi. "Ťažko povedať, komu to prospelo viac, bez toho, aby sme zachádzali do klebetných detailov. Mohol by som len povedať, že mám skvelý pocit, že je to veľmi zdravé. A je to dobrý príbeh. Je to skvelý príbeh. A viete, možno ho jedného dňa rozpoviem. Napíšem ho celý," povedal a so smiechom dodal: "A potom to spálim".

Obaja si vzťah úzkostlivo strážia, Jen mala jediný príspevok na sociálnej sieti, Ben žiadny profil nemá:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

"Mám v živote veľké šťastie v tom, že som využil druhú šancu, a uvedomujem si, že iní ľudia nedostávajú ani prvú šancu. Vo svojej kariére som mal druhé šance. Druhé šance som mal aj ako človek. Život je ťažký a my vždy zlyhávame a dúfam, že sa z týchto zlyhaní poučíme. Jediná vec, ktorú naozaj potrebujete, aby ste využili príležitosti, ktoré vám tento rast poskytuje, je druhá šanca. Určite som sa to snažil využiť. Nie vždy som bol úspešný, ale v prípadoch, v ktorých sa mi to podarilo, sa ukázali ako určujúce aspekty môjho života," priznal v rozhovore na záver a je jasné, že druhá šanca u Jennifer je v jeho živote nesmierne dôležitá. Všetci teraz už len čakajú, či a kedy Benifer pôjde pred oltár.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie