Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Slávny Phil Collins vydával krásnu dcéru! Tušili ste, že je to TÁTO skvelá herečka?!
Zdielať na

Slávny Phil Collins vydával krásnu dcéru! Tušili ste, že je to TÁTO skvelá herečka?!

Zdroj: Instagram/LC

Keď nedávno vydával Phil Collins svoju dcéru Lily (32), ktorá je úspešnou herečkou, bol iste veľmi šťastný. Bola to pre neho konečne pekná udalosť za poslednú dobu, čo prechádza veľmi ťažkým obdobím. Má veľké zdravotné problémy, pre ktoré ukončil kariéru bubeníka a nemálo stresu ho stál aj rozvod s jeho treťou manželkou. Kvôli tomu jeho dcéra vraj zvažovala odloženie sobáša so snúbencom Charliem McDowellom (38). Našťastie si to ale rozmyslela a ich svadba bola tou najkrajšou chvíľou v jej živote.

O komplikovanom vzťahu úspešnej modelky a herečky Lily Collins, nominovanej aj na Zlatý glóbus, s jej otcom Philom Collinsom, sa už popísalo veľa. Preslávila sa v seriáli Emily in Paris, ale aj vo filmoch Snehulienka či Kazateľ. Jej jemná krehká krása zaujala mnohých. Už od detstva sa vyznačovala veľmi citlivou povahou, čo sa prejavilo najmä pri rozvode jej mamy, americkej herečky Jill Tavelman (65) s Philom Collinsom. Dlhé roky tým bola poznačená a komplikovalo jej to život, píše portál Daily Mail. S otcom nebola od rozvodu s mamou veľmi dlho v osobnom kontakte. Vo svojej knihe Unfiltered z roku 2017, ktorá je zbierkou autobiografických esejí sa otvorila s problémom so svojím slávnym otcom. "Žiadna hanba, žiadne výčitky, len ja," komentovala ju a jej obsah.

Podelila sa v nej aj o to, že kedysi bojovala s poruchou príjmu potravy, a priznala, že "mnohé z mojich najhlbších neistôt pramenia z týchto problémov s otcom".  Lily v knihe napísala aj emotívny otvorený list svojmu otcovi. "Odpúšťam ti, že si tu nebol vždy, keď som to potrebovala, a že si nebol otcom, akého som očakávala. Odpúšťam ti chyby, ktoré si urobil. Ešte je toľko času, aby sme sa pohli vpred. A ja to chcem. Pozývam ťa, aby si sa ku mne pripojil. Milujem ťa z celého srdca, viac, ako si kedy budeš vedieť predstaviť, a som ti za to veľmi vďačná. Vždy budem tvoje malé dievčatko," vyznala sa Collinsovi jeho dcéra.

Lily zahviezdila v seriály z dielne Netflix s názvom Emily in Paris, pozrite si k nemu trailer:

Vzťah Lily s otcom sa už ale dávnejšie zlepšil a Collins je veľmi hrdý na herecké úspechy svojej dcéry. Nemyslí si, že stačilo, aby niesla jeho priezvisko, je si istý, že bez talentu by ju nikto do hlavnej úlohy neangažoval. Obaja sa začali viac spoznávať až v jej dospelosti. "Posledných 30 rokov som ťa sledovala, ako si raz hore a potom dolu, ako prekonávaš vzostupy a pády. Precestovali sme celý svet a doma sme sa podelili o úžasné spomienky. Som ti nesmierne vďačná za lekcie, ktoré si mi dal, a za chvíle, ktoré sme spolu prežili. Bez ohľadu na to, kde sme alebo čím prechádzame, moja láska k tebe sa prehlbuje a moje porozumenie pre teba rastie," opísala Lily priebeh ich vzťahu. 

Lily sa vydávala v krásnych šatách z dielne Ralph Lauren: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lily Collins (@lilyjcollins)

​Teraz sa mladá herečka naplno oddala svojmu manželovi. Zdá sa, že už nechce, aby problémy otca ďalej negatívne ovplyvňovali jej život. Lily sa vydala na romantickom mieste v Dunton Hot Springs v americkom Colorade sa vydala. Svoju šťastnú novinu prezradila 23,5 miliónom sledovateľov na profile jej Instagramu a priložila k nej fotografiu so sladkým popisom s vyznaním pre manžela. Ona a jej svadobné šaty z jemnej čipky s kapucňou z renomovaného salónu Ralpha Laurena doslova očarili celý svet. Vanity Fair uviedlo, že ich šitie trvalo viac ako 200 hodín. Otec Phil Collins jej iste praje veľa šťastia, lásky a spokojného života, ktorý s ním tak postrádala.

Súvisiace články

Najčítanejšie