Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Trpké priznanie Bagárovej: Druhé bábo si nevie predstaviť, s Makhmudom spolu viac nie sú, ako sú!
Zdielať na
Hudba

Trpké priznanie Bagárovej: Druhé bábo si nevie predstaviť, s Makhmudom spolu viac nie sú, ako sú!

Nad vzťahom Moniky Bagárovej (27) a jej partnera Makhmuda Muradova (31) visí veľa otáznikov. Ešte do jari na sociálnej sieti neustále zdieľala rodinné fotografie s dcérkou a partnerom a skoro každodenne prezrádzala niektoré zaujímavosti z ich súkromného života. Ale po tom, ako sa začali objavovať otázky od jej fanúšikov, prečo sa tak dlho zdržiaval Mach v Uzbekistane, odkiaľ pochádza, a zároveň aj tie, či sa nerozišli, sa informácie o rodine začali objavovať podstatne menej. Dohodli sa vraj, že súkromie si budú chrániť.

Pre Moniku Bagárovú musí byť veľmi stresujúce neustále dostávať otázky o jej vzťahu s Makhmudom Muradovom, otcom jej dcérky Rumie. Iste sa sama neraz musela zamýšľať nad tým, čo pre ňu partnerstvo so slávnym zápasníkom MMA znamená, či dokáže dlhodobo znášať neustále odlúčenie, píše Blesk.cz. Aj keď o tom, že ich partnerstvo tieto skúšky vydrží, mnohí veľmi pochybujú, ona verí, že je a bude všetko v poriadku. Ako mama ich rozkošného dievčatka iste nechce, aby zostala bez otca a ona bez milovaného muža.

Neustále vysvetľovanie, že častá neprítomnosť Muradova nič na ich vzťahu nemení, je iste pre Moniku únavné, ale dokáže chápať, že to ľudia môžu brať všelijako. Nemôže poprieť, že ho má doma veľmi málo. Okrem cestovania kvôli zápasom a príprave na ne, trávi zápasník tento rok veľa času aj v rodnom Uzbekistane kvôli biznisu a zdravotným problémom jeho otca. Monika s dcérkou si jeho prítomnosť veľmi neužívajú, keďže je stále preč. "Trebárs pol roka určite. Ja by som si trúfla povedať, že možno aj trištvrte roka. Tento rok bol veľmi často preč. Aj v rámci tých zápasov a prípravy," priznala realitu sympatická speváčka v rozhovore pre Showtime.

Toto prezradila aj o vzťahu Monika pred pár mesiacmi:

Nepochybne ju to škrie, keď ju navyše ľudia zavaľujú otázkami, či zostala sama. "Všetko je v poriadku, ale ja zároveň chápem, že tých ľudí to zaujíma, že to tak mohlo aj vyzerať, že spolu nežijeme, alebo nie sme. Fakt je často preč. Aj tie sociálne siete sa stali také, že našu rodinnú fotografiu tam veľmi neuvidíte," priznáva Monika, ktorá si zvykla, že s partnerom sú viac na mobile či sociálnej sieti ako naživo. Teraz je Mach dlhšiu dobu v Uzbekistane, kam mala priletieť za ním. Nakoniec z toho zišlo, ako aj z cesty do Emirátov, kde má zápas. Počkajú až na Vianoce a potom snáď pôjdu konečne spolu na dovolenku. Napokon, nielen Mach je zaneprázdnený, svoj biznis rieši aj Monika.

Posledná spoločná fotka pribudla na Monikinom profile pred 2 mesiacmi:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Na tento spôsob života dvojkariérneho partnerstva si už pomaly aj zvykla. Aj kvôli tomu, ale najmä malej dcérke, nemôže Macha na cestách nasledovať, najmä nie do vzdialeného Uzbekistanu. "Samozrejme, že je nám smutno a chýba nám. Často sa nás ľudia pýtajú, prečo sme tam ešte neboli, prečo neletíme s ním. A tá odpoveď je strašne jednoduchá: v prvom rade, situácia covid - aká je... A zároveň, ja mám tiež svoju prácu," odpovedala Bagárová logickým vysvetlením. No to v sebe zároveň nesie aj ďalšiu nemilú "drobnosť". "Neviem si predstaviť, že by som teraz mala druhé dieťa, lebo už s tým jedným... obdivujem všetky mamičky, ktoré majú takto malé deti a do toho znovu porodili," zverila sa zaneprázdnená mamička, ktorej,, našťastie s dcérkou pomáhajú rodičia. Neskôr však súrodenca pre Rumiu nevylučuje, no ako Mach povedal, takto chce žiť ešte 5 rokov, poriadne zarobiť, rozbehnúť vlastný biznis, a potom sa už bude naplno venovať len rodine. Len či to tak dlho ustoja.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie