Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Agáta prišla do reality šou ako veľká voda! Súťažiaci jej TAKTO kruto naložili!
Zdielať na

Agáta prišla do reality šou ako veľká voda! Súťažiaci jej TAKTO kruto naložili!

Archívna reportáž

Ponuku na účinkovanie v reality show Like House 2 nedokázala odmietnuť známa influencerka a exmanželka Jakuba Prachařa, Agáty Hanychová (36). Svojim vekom síce medzi tínedžerov, ktorí tam tvoria väčšinu osadenstva, už tak celkom nezapadá, ale ona si vraj v hlave svoju úlohu medzi nimi naplánovala. Ktovie, ako to nakoniec dopadne, veď práve o rôzne prekvapenia a zvraty ide tvorcom tejto šou najviac. Agáta tvrdí, že sa po prvých dňoch vo vile cíti popri ostatných ako mimozemšťanka a aj si vraj poplakala.

Všetci účastníci reality show Like House patria k influencerom a v tomto smere majú napriek svojmu nízkemu veku dostatočné skúsenosti. Tie má aj Agáta Hanychová, ale ona ich má skôr s vyššou vekovou kategóriou sledovateľov ako tínedžeri z vily, kde sa začala konať a vysielať televízna reality show. K skupine influencerov sa ale rozhodla napriek všetkému pridať, ale už počas prvých dní vo vile zažila šok. Ostatným súťažiacim sa priznala, že si už poplakala, píše portál extra.cz. "Plakala som, pretože vám nerozumiem, tomu, ako hovoríte, ani slovám," zverila sa im so svojim problémom. "Myslela som si, že to bude oveľa jednoduchšie," priznala, no ťažko povedať, či sú jej slová úprimné, alebo sú súčasťou šou.

Ako sa dalo čakať, len čo sa zverejnili mená vybraných súťažiacich do reality show, prišla na nich spŕška hejtov. Hneď prvá úloha všetkých súťažiacich bola preto o nich: "Influenceri, asi ste si všimli záplavu hejtov, ktorú ste dostali hneď, keď boli zverejnené mená účastníkov. A to od ľudí, ktorí vás vôbec nepoznajú. Poďme sa tiež zahrať na predčasné závery. Jednou vetou napíšte povrchný prvý dojem o každom účastníkovi a príliš nad tým nepremýšľajte. A áno, samozrejme, bude to anonymné. Chceme, aby to bolo impulzívne. Skrátka to prvé, čo vám napadne," objasnila všetkým prvú úlohu virtuálna moderátorka Lucia.

S touto partičkou má Hanychová vo vile dočinenia:

Na adresu Agáty Hanychovej napísali mladí influenceri poriadne drsné komentáre. Je vraj zlatokopka, odmeraná, arogantná, namyslená a falošná. Medzi komentármi bol ale aspoň jeden pozitívny - že je aj milujúca matka a manželka. "Keď som si prečítala, čo si o mne myslia účastníci vily, vlastne ma to ani neprekvapilo. Len som myslela, že tam bude viackrát, že som stará," okomentovala úsudky o nej Agáta s tým, že na jej profile sociálnych sieťach sa s tým nestretáva. "Trebárs u mňa na sociálnych sieťach nie sú hejty, pretože ma predsa len sledujú staršie dievčatá a tie sa medzi sebou skôr chvália a podporujú, než aby sa hejtovali. Zdá sa mi, že hejty sú pre mladšiu generáciu, čo som tu aj videla ako živý dôkaz," zamýšľa sa Hanychová nad generačnými rozdielmi.

Agáta čelí obrovskej kritike za Like House aj od fanúšikov na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

O svojich dojmoch z vily sa vyspovedala v spovednici. "Mám problém s komunikáciou s ostatnými... Hovoria takou anglicko-česko-moravsko-tiktokerinou a občas im nerozumiem a som z toho trochu stratená. Je to ťažké, myslela som si, že to bude oveľa jednoduchšie. Poprosila som ostatných, či mi občas môžu tie slová vysvetliť a odvtedy mi pomáhajú," priznala svoje najväčšie problémy v kontakte s tínedžermi. Hoci je staršia a v mediálnom svete známejšia, nič jej to nepomáha. "Súťažiaci si asi myslia, že mám nejaké výhody, možno preto, že som staršia, alebo mám viac informácií, ale nie je to tak, mám rovnaké informácie ako oni a, naopak, si myslím si, že to mám ťažšie. Oni sa medzi sebou nejakým spôsobom poznajú. Úlohy, ktoré tu plníme, sú z ich sveta. Prídem si tu ako mimozemšťan," vyjadrila svoje názory a dojmy Agáta, no je tiež celkom možné, že len dokonalo hrá svoju rolu.

Súvisiace články

Najčítanejšie