Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dcéra Patrasovej a Slováčka prekvapila! Za TOTO poďakovala jeho milenke!
Zdielať na

Dcéra Patrasovej a Slováčka prekvapila! Za TOTO poďakovala jeho milenke!

Archívna reportáž

Sympatická mladá speváčka Anička Slováčková (26) si počas detstva svojich slávnych rodičov veľmi neužila. Stále boli rozcestovaní kvôli svojej práci, a tak bola zvyknutá tráviť čas s opatrovateľkami. O to viac jej boli rodičia vzácni, keď boli doma. Posledné roky je veľmi upnutá najmä na svojho otca Felixa Slováčka (78), s ktorým aj v jeho kapele príležitostne spieva a dobre si rozumejú. O to horšie na ňu doľahol strach o neho, keď sa dozvedela o jeho nedávnom kolapse.

Pred dvomi týždňami vydesila fanúšikov známeho hudboníka Felixa Slováčka správa o jeho hospitalizácii v nemocnici v Písku. Počas jazdy autom mu prišlo zle, ako sa neskôr ukázalo, postihla ho malá mozgová príhoda. "Točila sa mi hlava, myslel som si, že to súvisí s krčnou chrbticou. Ale potom sa mi chcelo zvracať, tak som radšej zišiel na krajnicu" opísal nepríjemnú príhodu Slováček. Našťastie nebol v aute sám, cestovala s ním jeho priateľka Lucie Gelemová (38), chystali sa totiž stráviť víkend na jej chate. Okamžite zavolala záchranku, ktorá hudobníka  odviezla do najbližšej nemocnice. Tam potom strávil víkend, kde sa podrobil rôznym vyšetreniam.

Keď sa to dozvedela jeho dcéra Anička, dostala strach a dodnes sa z neho nevie celkom spamätať. Uvedomuje si, ako to mohlo dopadnúť, nebyť rýchlej pomoci."Som naozaj vďačná záchranárom a verím, že aj keby tam Lucie Gelemová nebola, tak by si dokázal zavolať záchranku. Otec dokáže myslieť s pokojnou hlavou. Ale som vďačná Lucii za to, ako zareagovala, bola by som vďačná každému," zdôverila sa pre Ahaonline.cz Anička Slováčková.

Vypočujte si veselú pieseň s názvom Zastav z repertoáru Aničky Slováčkovej a jej kapely: 

Ktovie, či spôsob manželského života jej slávnych rodičov, v ktorom jej otec menil milenky, až si našiel Luciu Gelemovú, s ktorou boli spolu vyše sedem rokov, neovplyvnila jej zdravotný stav. Aj Aničkina mama Dagmar Patrasová (65) sa s tým nikdy nedokázala vyrovnať a začala vraj piť viac, ako je zdravé. Pochopiteľne Anička otcovu milenku nemusela. "Ja nechcem nikoho urážať, ale tú pani nepoznám. Nepotrebujem ju ani poznať a to mi k životu stačí. Samozrejme, že by som bola radšej, keby to bol niekto iný, ale nechcem robiť zlo a kaziť si karmu," vyhlásila kedysi Anička. Ale nepohoda v rodine a nepríjemná medializácia otcovej nevery a maminej hystérie urobili v duši dievčaťa svoje. 

Anička si so svojimi slávnymi rodičmi užila mnoho krásnych, ael aj náročných chvíľ už v útlom detstve:

Keď Aničke zistili rakovinu prsníka, musela prejsť náročnou a dlhou liečbou. Rozhodla sa, že sa už nikdy nebude príliš zamýšľať a trápiť nad problémami okolia ani blízkych. "Teraz som zdravá a vyliečená. Beriem to tak, že si z toho musím vziať ponaučenie. Snažila som sa zmeniť svoj životný štýl a sľúbila som si, že sa nebudem stresovať, ale potom sa niečo stane s otcom a všetky predsavzatia sú tatam," priznala sympatická speváčka. Svojho otca miluje, uvedomuje si ale aj jeho vek, a preto sa o neho veľmi bojí. Veľmi jej pomáha svojimi skúsenosťami a radami pri tvorbe a speve jej piesní. Nedávno vydala nový album a vystupuje s piesňami z neho aj na koncertoch. Rada si občas zaspieva s kapelou otca, kde účinkuje aj jej hudobne nadaný brat Felix. 

Súvisiace články

Najčítanejšie