Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Toto by od nej asi nikto nečakal! Hviezdna Gwyneth rieši tému sexu s deťmi TAKTO!
Zdielať na

Toto by od nej asi nikto nečakal! Hviezdna Gwyneth rieši tému sexu s deťmi TAKTO!

Archívna reportáž

Oscarová herečka Gwyneth Paltrow (49) nepatrí rozhodne ku konzervatívcom. Netají sa ani o svojich názoroch na sex, aj jej biznis je spojený do istej miery aj s rôznymi sexuálnymi pomôckami. Aktuálne štartuje seriál Sex, láska a gýč, kde sa budú pod jej vedením poskytovať rôzne sexuálne rady a cvičenia. V rozhovore pre Entertainment Tonight prezradila aj to, či a ako radí v tomto smere jej dvom deťom v puberte a tiež deťom jej súčasného manžela, ktoré sú v rovnakom veku ako tie jej.

Gwyneth Paltrow tvrdí, že chce byť vždy úprimná a to aj v takých chúlostivých otázkach, ako sú tie o sexe. Mysli si, že je to prospešné pre všetkých ľudí. Je však prekvapujúce, že o tejto téme nemá potrebu veľmi rozprávať s jej dcérou Apple (17) a synom Mosesom (15), ktoré má s exmanželom Chrisom Martinom, podobne ako ani s deťmi svojho súčasného manžela Brada Falchuka, synom Brodym a dcérou Isabellou v rovnakom veku ako tie jej. "Svoje deti budem vždy len povzbudzovať, aby naozaj počúvali samy seba, počúvali svoje inštinkty, počúvali, či niečo, viete, cítia správne, a aby konali na základe toho," zverila sa Paltrow so svojím spôsobom výchovy pre eonline.com"Myslím, že hlavná vec, ktorú vám nikto nikdy nepovie, je, že musíte zostať naozaj blízko svojej pravde a musíte zostať naozaj v súlade s touto pravdou," zdôraznila oscarová herečka.

Ako starostlivá mama hovorí, že chce byť pre svoje deti zdrojom pravdivých informácií, aj keď budú mať akékoľvek otázky týkajúce sa sexu, ale tie od nich veľmi nedostáva. "Snažím sa byť v tejto téme vždy neutrálna. Myslím, že moja generácia dostala okolo sexu veľa posolstiev, ktoré v nás vyvolávali zlý pocit," konštatuje. "Snažím sa byť len zvedavá. A tínedžeri sa nikdy nebudú chcieť rozprávať s rodičmi o sexe, takže sa tak trochu riadim ich príkladom. Našťastie na strednej škole mali veľmi dôkladnú sexuálnu výchovu, takže škola zvládla také tie časti o vtákoch a včelách, a potom som tam pre všetky otázky prístupná ja. Ale otázok je celkom minimálne," priznáva Gwyneth to, čo poznajú mnohí rodičia.

Pripomeňte si Gwyneth v úlohe Violy vo filme Zmilovaný Shakespeare:

V jednej epizóde The Ellen DeGeneres Show táto držiteľka Oscara spomenula, čo jej nedávno povedal jej 15-ročný syn Moses o tom, že jej spoločnosť predáva masážnu hračku na sexuálne potešenie, ktorú uviedli na trh začiatkom tohto roka. "Pred niekoľkými mesiacmi mi z ničoho nič povedal: 'Mami, chvíľu som sa naozaj hanbil, že predávaš vibrátory. A potom som si uvedomil, že nie, je to skvelé - vďaka tebe sa ľudia necítia trápne, keď si niečo kupujú, a to je skvelé. Si feministka'," zverila sa dojatá mama. "Bolo to naozaj, naozaj milé. Som si istá, že sa stále hanbí, ale aspoň to dobre vystihol," dodala s potešením, že jej syn pochopil podstatu. Okrem tejto pomôcky predáva aj sviečku s vôňou jej vagíny či vajíčka z nefritu do vagíny.

Gwyneth má so svojim pubertálnym synom Mosesom otvorený vzťah: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Ani Netflix nemohol odolať vyhliadke na sexuálne pozitívnu šou s Paltrowovou v hlavnej úlohe. V šiestich epizódach budú prihlásené páry čeliť rôznym otázkam, od problémov so sebavedomím, cez neschopnosť obnoviť partnerské vzťahy po tom, čo sa stali rodičmi, až po azda najčastejší kameň úrazu, ktorým je nesúlad v erotických predstavách. "Máme sex, toto je šou o sexe, budeme hovoriť o sexe," sľubuje Paltrow počas úvodných titulkov svojho nového seriálu Sex, Love & Goop. Väčšinu vysielacieho času majú v rukách odborníčky - somatická sexuologička Jaiya Ma a odborníčka na intimitu Michaela Boehm. Ak si šou pozrú aj jej deti, bude mať Paltrow problém vyriešený.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie