Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Po zadržaní Plačkovej na situáciu reaguje Jasmina! Mali spoločný biznis!
Zdielať na

Po zadržaní Plačkovej na situáciu reaguje Jasmina! Mali spoločný biznis!

Archívna reportáž

Posledný septembrový pondelok si zrejme navždy dobre zapamätá niekdajšia hviezdička "hanbatej" reality šou Hotel Paradise, 30-ročná Zuzana Plačková. Dievčina z Čadce sa v živote chopila zjavne každe šance, ktorá sa jej v živote vyskytla. No polícia má dojem, že spravila aj poriadny prešľap.

V pondelok ráno zadržala polícia 15 ľudí v rámci protidrogovej akcie, pričom pre Zuzanu Plačkovú a jej manžela Reného Strausza si prišli do Miloslavova, kde práve stavajú luxusný dom. Odtiaľ ich policajti zobrali do Ružinova k jej autu, kde prehliadku vykonali za osobnej prítomnosti známej influencerky.  Pri odchode z domu v Miloslavove Zuzana povedala len jednu vetu: "Ja sa vyjadrím na svojom Instagrame, majte pekný deň." 

Ktovie, kedy bude mať príležitosť sa vyjadriť, zatiaľ mlčí, no zaujímavé je, že jej pribúdajú followeri. Od zatknutia ich je už o vyše 6000 viac. Z jej kamarátok a známych sa zatiaľ nikto k situácii nevyjadril.

Jasmina aktuálne žiari v šou Česko Slovensko má talent:

​Lepšie povedané, nevyjadrili sa priamo, zato aspoň nepriamo prišla jasná reakcia od Jasminy Alagič. "Čo ak by sme nechali súdenie na tých, ktorí na to majú právo a čo sa mňa týka, celý život všetkým ľuďom bez rozdielu želám iba to, čo si zaslúžia na základe svojich činov," napísala celkom jasne odkaz k danej situácii. 

Pred časom začala Jasmina s Plačkovou rozbiehať spoločný biznis s kolagénom, ktorý sa zdá byť mimoriadne úspešný. Dokonca vtedy s nadšením napísala, že sa medzi nimi vytvorilo priateľstvo. Azda sa potom nemôže ani hnevať na isté otázky, ako napríklad: "Máš aj ty niečo spoločné so Zuzou a s drogami? Vie sa, že ste úzko spolupracovali". Instagramový investígavec sa, prekvapivo, dočkal odpovede od samotnej Jasminy. "Ja mám so Zuzkou fantasticky kolagén, s ktorým sú klienti spokojní, ak máte záujem," odpálila podobné otázky rovno reklamou na svoj produkt. A ako to už býva, veľmi rýchlo sa na jej stranu postavili ďaľší sledovatelia, ktorí o sympatickej moderátorke šou ČSMT vôbec nepochybujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie