Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Najväčšia romantika! Plekanec nechal svojej manželke zložiť DOKONALÚ svadobnú pieseň!
Zdielať na

Najväčšia romantika! Plekanec nechal svojej manželke zložiť DOKONALÚ svadobnú pieseň!

Archívna reportáž

Trojročný vzťah hokejistu Tomáša Plekanca (38) a tenistky Lucii Šafářovej (34) vyvrcholil v stredu manželským sľubom. Sobáš sa uskutočnil posledný letný deň na romantickom mieste neďaleko slovenských hraníc, v lone krásnej prírody. Aj keď bolo spočiatku počas dňa daždivo, na začiatku obradu predsa len vyšlo slnko. Bola to krásna symbolika. Aj novopečený manželský pár priam žiaril šťastím. Svoje dojmy zvečnili na fotkách, ale Tomáš zabezpečil aj niečo navyše.

Po slávnostnom sobášnom obrade Tomáša a Lucie Plekancových, ktorý sa uskutočnil vo vonkajších priestoroch luxusného welness hotelu na Bečve, sa konala svadobná hostina a zábava. Vonku bolo chladno, čo v čipkovaných šatách s hlbokými výstrihmi vpredu aj vzadu zvládala nevesta priam hrdinsky. Po svadbe obaja novomanželia na svojom profile na instagrame oznámili každý zvlášť túto krásnu novinku. 

Tomáš a Lucie sa skutočne našli a už celé tri roky sa zdá, že ich láska je skutočne hlboká. Svoju náklonnosť chceli vyjadriť aj v rámci svojho manželského sľubu a vyznania, ale Luciu napokon totálne tromfol Tomáš. "Ja vymýšľam so sľubom a môj muž to vyriešil takto. Vďaka, Pokáč, veľmi pobavila," napísala šťastná novomanželka v nedeľu na Instagrame pod video s vyznaním a sľubom manžela v podobe vtipnej piesne od hudobníka Pokáča. Tomáš Plekanec si od neho nechal zložiť jednoduchú pieseň, ktorá jeho osudovú ženu dojala, ale aj rozosmiala, a spolu s ňou nadchla azda všetkých.

Tomáš Plekanec vidí Lucii ako skvelú mamu ich dcérky Leontýnky, takto jej bývalá špičková tenistka číta rozprávku: 

Na dvojminútovom videu s krásnymi zábermi zo svadby počuť sprievodnú pieseň doprevádzanú gitarou. Krátka pieseň je plná láskyplných viet, ale obsahuje aj humorné pasáže. "Tak skvělou ženu by chtěl mít každý, věřím že nám to vydrží navždy. A kdyby náhodou nám jednou došel dech, neboj, jsem zběhlý i v rozvodech," zaznelo v texte pesničky, čím si Plekanec neodpustil aspoň jeden odkaz na svoje bývalé manželstvo s Lucií Vondráčkovou. "Svou roly mámy zvládaš skvěle. Učíš mně tenis i když som hrozné tele," bola narážka na tenisovú kariéru Šafařovej, "Jemu to neříkej, však tobě nechci lhát, mám tě víc než Jágra rád," žartovne zaznemlo meno Plekancovho kamaráta, kolegu a šéfa v jednom, Jaromíra Jágra, na záver piesne. 

Zdá sa, že "Pleky" a "Šafi" sa skutočne našli. Romantická pieseň s vtipným vyznaním lásky hovorí za všetko:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tomáš Plekanec (@tomasplekanec)

Termín a miesto na svadbu vraj novomanželia obmieňali behom posledného roka niekoľkokrát. Dôvodom bol covid a opatrenia kvôli nemu. Ako vidieť, nakoniec si vybrali nádherné miesto na moravsko-slovenskom pohraničí v posledný letný deň a všetko sa im to podarilo utajiť až do poslednej chvíle. Plekanec v pomerne nedávnom rozhovore termín svadby zahmlieval. "Nejaké leto to snáď dopadne, neponáhľame sa," tvrdil, ale to už iste vedel, že sa svadba chystá zanedlho. Je obdivuhodné, že to neprezradil nikto z organizátorov, ani pozvaných hostí a tak si mohli Tomáš a Lucie užiť svoj veľký deň skutočne naplno, ako sa aj stalo.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie