Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dcéra hviezdneho páru ukázala neuveriteľnú premenu pokožky - cíti sa ako bohyňa!
Zdielať na

Dcéra hviezdneho páru ukázala neuveriteľnú premenu pokožky - cíti sa ako bohyňa!

Zdroj: Instagram/buuski

Dcéra hviezdneho hollywoodskeho páru Bruce Willis - Demi Moore, 27-ročná Tallulah Willis, zverejnila niekoľko fotografií, na ktorých ukazuje, ako sa jej pleť za pár krátkych mesiacov zmenila z ťažko aknóznej na dokonalo žiarivú.

Druhá najstaršia dcéra hereckých exmanželov Willis - Moore, herečka Tallulah Willis, sa po veľkej premene pleti cíti ako "mimozemská bohyňa". Po dlhodobom trápení so skutočne problémovou pleťou nastala obrovská zmena k lepšiemu.

"Aktualizácie od chronickej rýpačky! Ach, prepáčte, práve som pristála na tejto planéte, pretože som mimozemská bohyňa," opísala svoje pocity nadšená Tallulah. Šla skutočne s kožou na trh, lebo medzií fotkami zverejnila aj také, akými sa ľudia obvykle nechcú pochváliť ani náhodou. 

Tallulah sa v máji zasnúbila:

Willisová uviedla, že sa obrátila na viacerých odborníkov na pleť a kozmetické značky, aby dosiahla svoj bezchybný nový vzhľad, a tiež pracovala na tom, aby sa "štyri mesiace nedotýkala tváre špinavými rukami a nechtami". Vyjadrila sa, že to bolo ako zázrak, keď konečne našla rutinu, ktorá funguje pre jej typ pleti. "S najväčšou pravdepodobnosťou celý tento pokrok raz sabotujem, ale dovtedy sa budem utápať v obrovskej vďačnosti," povedala tušiac, že príde deň, keďneurotickým rukám nezabráni opäť raz začať rýpať po tvári.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa tallulah (@buuski)

Nedávno zasnúbená dcéra Demi Moore a Brucea Willisa otvorene hovorila o svojich minulých bojoch s telesnou dysmorfiou a dokonca povedala, že jej vadí, že sa podobá viac na svojho otca ako na svoju mamu. "Trestala som sa za to, že nevyzerám ako moja mama, keď mi od narodenia hovorili, že som dvojča môjho otca," napísala v máji na Instagrame s tým, že ju to veľmi hnevalo. "Túto podobnosť som si zazlievala, pretože som bola presvedčená, že práve moja 'mužská' tvár je jediným dôvodom mojej neobľúbenosti," priznala trpké pocity, ktoré už, našťastie, prehodnotila. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie