Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Prvý sex po premene Rodriga na ženu! Plastiková Jessica hovorí o príšernom utrpení!
Zdielať na

Prvý sex po premene Rodriga na ženu! Plastiková Jessica hovorí o príšernom utrpení!

Archívna reportáž

Odkedy sa stala z pôvodne Rodriga Alvesa (36) žena Jessica, konečne sa vraj cíti dobre. Z húsenice sa stala motýľom, ako opísala svoju premenu. Chce byť čo najdokonalejšia, a tak stále obieha plastických chirurgov po celom svete. Nie je to vôbec lacná záležitosť, ale Jessica na peniaze nehľadí. Je z bohatej rodiny, ale aktuálne ich zarába aj zverejňovaním svojho súkromia na sociálnych sieťach. Nemá problém opisovať ani intímne zážitky, ako nedávno "stratu panenstva" po chirurgickej premene svojho pohlavného orgánu na ženský.

Vo svete je veľa osôb, ktoré sa nestotožňujú so svojím biologickým pohlavím, alebo sú nespokojné so svojim výzorom. Mnohé sa preto obracajú na plastických chirurgov, aby im dopomohli získať ideálne rysy tváre či tvary tela. No niektorí idú ešte ďalej a snívajú o úplnej premene napríklad na bábiku Barbie alebo Kena. Brazílčan Rodrigo Alves skúsil oboje. Najprv sa z neho stal Ken, ale nebol spokojný, kým sa netransformoval na Barbie. Vraj už od detstva sa Jessica cítila byť viac ženou ako mužom a myslí to veľmi vážne - ako prvý pôvodne muž si chce dať do tela voperovať maternicu a vynosiť vlastné dieťa.

Ešte predtým, ale snívala o skutočnej láske a krásnej prvej noci. Toho "vyvoleného", ktorému venovala "vienok" už zjavne našla, no najnovšie sa posťažovala, aké nepríjemné chvíle zažívala pri prvom sexuálnom zážitku, píše portál Daily Mail. Strata umelého panenstva vraj ale nebola žiadna dokonalá romantika. "Prvýkrát to bolo veľmi bolestivé. Musela som brať lieky proti bolesti a zostať v posteli," zverila sa na sociálnej sieti. Kvôli obavám sa obrátila na lekára, ktorý jej robil plastiku ženského pohlavného orgánu. "Keď som mu zavolala, povedal, že je to normálne. Teraz je to už v poriadku," ubezpečila Jessica svojich fanúšikov.

Jessica je vo svojom novom tele konečne spokojná, k dokonalosti už chýba "len" maternica, vďaka ktorej chce vynosiť a porodiť vlastné dieťa:

Aj keď sa pôvodne Rodrigo už všade uvádza pod menom Jessica, ešte stále je podľa úradných papierov oficiálne mužom. V súčasnosti sa preto nachádza v rodnej Brazílii, kde sa snaží aj legálne zmeniť svoje pohlavie aj meno. Potom by mala práve v Brazílii nasledovať zásadná operácia premeny Alvesa na ženu. Dlho hľadala kliniku, ktorá by umožnila transplantáciu maternice. A konečne sa jej to vraj podarilo dohodnúť práve v rodnej krajine. "Aj keby to stálo milióny libier, aby som mala maternicu, nájdem spôsob, ako to dosiahnuť. Veľmi rada by som mala dieťa, ktoré bude mať moje gény a krv. Mám zmrazené spermie, aby som ich mohla použiť na umelé oplodnenie. Všetko, čo som chcela, je byť ženou," vyznal sa pred časom pre časopis Closer. 

​Z estetického hľadiska nie je preplastikovaná Alves dopovaná ženskými hormónmi spokojná so svojou pomerne zavalitou postavou, ktorá už dosiahla vyše sto kíl. Potrebovala schudnúť, a tak pred časom podstúpila tubulizáciu žalúdka a postupne sa figúra zjavne mení.  A tak sa po dlho neúspešnom hľadaní ideálneho muža konečne niekto taký objavil, hoci identitu svojho "prvého" neodhalila. Či je to ten pravý aj do ďalšieho partnerského života Jessica len zistí. V každom prípade, po rokoch bez partnera a skutočne neobyčajnom spôsobe života, to zrejme bude chcieť skutočne veľmi špeciálneho človeka, aby to po boku excentrickej Jessicy ustál.  

Súvisiace články

Najčítanejšie