Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bude prvá na svete?! Jessica, predtým Rodrigo, si necháva voperovať maternicu a chce otehotnieť!
Zdielať na

Bude prvá na svete?! Jessica, predtým Rodrigo, si necháva voperovať maternicu a chce otehotnieť!

Archívna reportáž

Už roky je Alves (37), kedysi Rodrigo, teraz Jessica, živou ukážkou toho, čo dnes dokáže plastická chirurgia. Najskôr podstupovala premenu z obyčajného muža na Kena, potom sa premenil na Barbie a vďaka chirurgickým zákrokom a plastikám získaval čoraz výraznejšie ženské tvary. Tam ale jej premena na ženu neskončila, chce ňou byť so všetkým, čo k tomu patrí, teda aj s vagínou a maternicou. To prvé sa už podarilo, teraz je všetko pripravené aj na to druhé.

S premenou na ženu začal Rodrigo Alves už pred takmer dvomi rokmi. Odvtedy podstúpil neuveriteľne veľa chirurgických zákrokov. "Konečne sa cítim skutočne ako ja. Očarujúca, krásna a ženská," vyjadrila sa vlani po premene pre denník Mirror. Zrodila sa Jessica a premenu si veľmi vychutnáva. Svoj doterajší život opísala na Instagrame, že sa cítila 36 rokov ako "húsenica", ale "teraz som motýľ a som pripravená lietať." Ale k celkovému šťastiu jej ešte chýba byť matkou. "Keby som mala maternicu, bola by som ešte šťastnejšia," vyznala sa so svojou túžbou, píše Mirror.

Z toho dôvodu začala hľadať kliniku, ktorá by jej umožnila transplantáciu maternice. A konečne sa jej to, ako sa zdá, podarilo priamo v rodnej Brazílii. Zatiaľ nie je isté, či sa vďaka hormonálnej liečbe podarí udržať funkčnosť tohto orgánu počas deviatich mesiacov vývoja dieťaťa. "Aj keby to stálo milióny libier, aby som mala maternicu, nájdem spôsob, ako to dosiahnuť. Veľmi rada by som mala dieťa, ktoré bude mať moje gény a krv. Mám zmrazené spermie, aby som ich mohla použiť na umelé oplodnenie. Všetko, čo som chcela,  je byť ženou. Operatívna premena pohlavia bola mojim najšťastnejším dňom v živote," povedala Jessic pre časopis Closer. 

Jessica sa prednedávnom stretla aj s mužskou verziou živej bábiky Kena, Justinom Jedlicom, ktorého korene siahajú na Slovensko: 

"Cítila by som sa úplná, keby som mohla porodiť. Veľmi rada by som by som mala veľa detí. Bola by som tak veľmi šťastná, keby mi hovorili mama," zverila sa Jessica, ktorá by sa pri úspešnom otehotnení stala prvou transgender osobou v histórii, ktorej sa to podarilo. Okrem maternice ale potrebuje aj vajíčka, do ktorých sa vložia jej zatiaľ zmrazené spermie. A tiež by bola rada, keby našla toho pravého muža. To sa ukazuje ale byť väčším problémom, ako predpokladala.  "Som zúfalá v snahe prísť o panenstvo po zmene pohlavia. Lovím toho správneho chlapa, ale nemám šťastie. Používam na to Tinder. Hovorím tam s mužmi, ktorých považujem za ideálnych partnerov, ale zatiaľ som nemala šťastie," priznala sa.

Jessica verí, že si raz nájde partnera, s ktorým si založí vlastnú rodinu. Zatiaľ ho loví v online zoznamkách a na šteklivej platforme OnlyFans, šťastie vraj na toho pravého zatiaľ nemala: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Všetko, čo doteraz podstúpila, aby sa stala šťastnou ženou, sa dalo pomocou peňazí, náklonnosť a lásku toho správneho muža si však kúpiť nedokáže. "Matkootcom" byť síce môže aj bez neho, chýba jej ale partner do života. Ponúk aj s finančnou čiastkou vraj dostala už dosť, ale ona hľadá lásku, jej telo nie je na predaj. Nájsť ju je ďalšia z jej túžob. Údajne s Netflixom pripravuje novú reality show Love Me Gender, počas ktorej by mala navštíviť šesť svetových metropolí a verí, že v jednej z nich narazí na toho pravého. Dovtedy sa snaží čo najviac upútavať na seba pozornosť a živí sa najmä vystupovaním na online platforme OnlyFans.

Súvisiace články

Najčítanejšie