Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Otec Meghan šokuje novým tvrdením! Zaútočil na Harryho a obvinil ho z TOHTO!
Zdielať na

Otec Meghan šokuje novým tvrdením! Zaútočil na Harryho a obvinil ho z TOHTO!

Archívna reportáž

Ako sa dalo očakávať, výbušný marcový rozhovor Oprah s Meghan Markle a princom Harrym v jej talk show bol pre verejnosť riadnym šokom, no najviac z toho boli užasnutí asi ich najbližší. Otec Meghan priam nevychádza z údivu nad týmto činom, aj keď má s dcérou vlastné negatívne skúsenosti. Nemôže stále pochopiť, čo sa s ňou stalo, odkedy začala žiť s princom Harrym, v čom vidí prekvapivo hlavný dôvod jej premeny. Verejnosť vidí zas ako dôvod Harryho zmeneného správania práve Meghan.

O mimoriadnych ambíciách Meghan Markle snáď nikto nepochybuje. Z pomerne neznámej seriálovej herečky sa dostala vďaka sobášu s princom Harrym medzi členov kráľovskej rodiny, no tú napokon dokázala verejne vystaviť pranierovaniu. Toľko drzosti snáď pri jej vstupe do kráľovského paláca nikto nečakal. Potom sa už ani netreba čudovať jej podivnému správaniu voči vlastnému otcovi Thomasovi Markleovi (78) tesne pred sobášom, na ktorom ju mal viesť podľa zvyku k oltáru. Napokon sa tejto povinnosti musel ujať sám princ Charles. 

Thomasovi Marklemu nebolo jedno, že ho dcéra odsúdila pre neférové zverejnenie obsahu ich súkromnej korešpondencie, hoci to azda mohol čakať. Veľmi ho zasiahla týmto trpkým odsúdením a následným vymazaním zo svojho života. Ale ako sa neskôr ukázalo, spolu s Harrym odsúdila verejne aj kráľovskú rodinu. "Je trápne, že to robia, je trápne, že mi pred pár rokmi hovorili, aby som 'nikdy nehovoril s novinármi', ale potom strávia hodiny v šou s Oprah," konštatoval v najnovšom rozhovore pre GBN News. 

Thomas v rozhovore prezradil, že jeho dcéru Meghan zmenilo stretnutie s princom Harrym: 

Na otázku, či Meghan klamala počas výbušného rozhovoru s Oprah, odpovedal: "Klamala. Klamala celé roky. Klamala o arcibiskupovi! Ako môžete povedať 'boli sme zosobášení tri dni pred svadbou'? Jej lži sú také očividné, že neviem, prečo ich hovorí," neskrýval svoje rozhorčenie nad jedným z odhalených klamstiev jeho dcéry. V súvislosti s jej a Harryho vystúpením ešte povedal: "Meghan a Harry útočia na svet. Útok na jeho 95-ročnú babičku je neodpustiteľný". Označil svoju dcéru Meghan za "klamárku" a vyhlásil, že sa veľmi zmenila od stretnutia s princom Harrym a vraj je pod jeho vplyvom. "Toto je od čias Harryho. Harry ju ovplyvnil," tvrdí Thomas, že pred stretnutím s manželom nebola schopná klamať. Možno však len svoju dcéru kedysi, keď sa k nemu mala a platil jej drahé školy, videl v ružových okuliaroch.

Meghan spôsobuje vrásky na čele rozhovormi s médiami nielen jej otec Thomas, ale aj brat Thomas Markle Junior. Ten mieri do austrálskej reality šou, kde plánuje šokovať informáciami o jeho nevlastnej sestre:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Markle (@therealthomasmarklejr)

Hnevá sa na dcéru aj preto, že mu nedovolí navštíviť jeho malé vnúčatá a chce ju dať preto na súd. Ale nezabúda ani na to, keď ležal pred jej sobášom po problémoch so srdcom v nemocnici. "Ležal som na nemocničnej posteli a hovoril som im, že nemôžem prísť na svadbu, a odvtedy sa mi neozvali," spomína s bolesťou. "Keby bol váš rodič v nemocnici, nemali by ste o neho záujem, aj keby ste sa naňho hnevali? Nemali by ste obavy, či bude žiť, alebo zomrie? Zmenila sa, už to nie je tá dcéra, ktorú som poznal. Moja dcéra bola oveľa obetavejšia, milujúcejšia osoba, než je teraz. Neviem, či je za tým on, ale naozaj si myslím, že ju Harry a niektorí jej priatelia zmenili. Milujem svoju dcéru, ale nie vždy sa mi páči, čo robí," uzavrel Markle trpkými slovami rozhovor.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie