Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Hviezda reality šou šokuje! V jej vlastnom dome ju napadli, tvár má v hroznom stave!
Zdielať na

Hviezda reality šou šokuje! V jej vlastnom dome ju napadli, tvár má v hroznom stave!

Zdroj: Instagram/katie price

Veľmi nepríjemná udalosť sa stala britskej celebrite Katie Price (43). V pondelok ju údajne niekto napadol v noci pri sledovaní televízie v jej dome v Little Canfield v Essexe. Bývalá modelka, spisovateľka, návrhárka a podnikateľka bola po tomto strašnom čine prevezená do nemocnice s pomliaždenou tvárou a podozrením na zlomeninu čeľuste po tom, čo k po jednej hodine rannej privolali k jej domu políciu. Pre podozrenie z tohto útoku na päťnásobnú mamu zadržali tridsaťdvaročného muža.

Katie Price sa v Británii zaraďuje medzi celebrity, hoci nie práve pre svoj talent. Táto bývalá glamour modelka vystupovala kedysi pod menom Jordan a  neskôr pokračovala v kariére získaním hlavnej úlohy v tretej sérii reality show I'm A Celebrity. Tam sa stretla so známym spevákom Petrom Andreom, a ten sa stal jej manželom. Pár je už dávno rozvedený, Katie sa odvtedy vydala trikrát a má päť detí. Price začiatkom tohto roka podpísala s televíznym kanálom Channel 4 zmluvu na 500 000 libier za sériu reality show, kde má renovovať svoj schátralý dom, ktorý jej zostal z rozvedeného manželstva v neveľkom meste Horsham v Sussexe.

Denníku The Sun sa Katie zverila s niektorými detailami hrozivej udalosti. "Mám veľkú modrinu, celú tvár mám opuchnutú a šla som do nemocnice. Stále som celá omámená. Som z toho zničená. Polícii som povedala, že ma napadli a som v šoku, že sa to stalo". Opísala aj ako k činu došlo. "Utekala som po napadnutí  k Harveymu a zranila som si aj nohy," vysvetlila Katie, ktorá si nešťastne zlomila nohy už minulý rok a ešte stále sa jej hoja. Harvey je jej 19-ročný mentálne postihnutý syn, ktorý s ňou dom obýva a po incidente, keď jeho mamu odviezli záchranári, musel byť odvezený do neďalekého obydlia jeho kamaráta. 

Takto vyzerá dom Katie Price, ktorý prejde veľkou rekonštrukciou pred očami divákov: 

Odtiaľ jen previezli do nemocnice, ale po niekoľkých hodinách ju prepustili, pričom väčšinu dňa strávila v posteli. Zranenia zrejme nie sú až tak závažné, ale ako bolestné môže byť pre ňu to, že sa vďaka incidentu opäť dostala na prvé stránky novín a časopisov. Avšak na podrobnejšie informácie o hrozivom incidente je zatiaľ Katie skúpa. "Viac nemôžem povedať," tvrdí, no je nutné dodať, že páchateľa už polícia dolapila. Políciu a rodinu Katie Price s priateľmi, vrátane jej sestry Sophie, následne videli pred jej domom v Essexe zbierať veci, ktoré zlodej po krádeži roztrúsil po okolí.

Katie a jej deti:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katie Price (@katieprice)

Nakrúcanie spomínanej reality show sa začalo začiatkom leta, pričom Katie a jej partnera Carla Woodsa sledovali kamery, ako vstupujú do domu pred jeho generálnou opravou. Len pred pár dňami ich nakrúcali v nákupnom centre Lakeside, ako so vzrušením vyberajú nové položky v rámci renovácie domu, ale teraz budúcnosť série visí na vlásku. Zdroj povedal: "Katie a Carl mali v pondelok ráno pokračovať v nakrúcaní svojej relácie Channel 4 o renovácii jej takzvaného plesnivého sídla, ale bolo nutné to zastaviť". Produkciu nestihli o tejto udalosti včas informovať a spôsobili je tým riadny chaos. "Je to zničujúce, ako sa veci vyvinuli, ale ako obvykle, Katie je odhodlaná, prezradil zasvätený zdroj na margo ďalšieho pokračovania reality show.

Súvisiace články

Najčítanejšie